Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
2BeğenmedimŞikayet
Ahmet_Aktaş ()aHemen bir yanlış anlaşılmayı düzeltelim. Geçmiş yorumlara baktığımda benim adıma bazı seviyeler verilmiş. Verdiğim herhangi bir seviye yok. 5 gün önce verdiğim ana yorumdaki grafikte boyalı alanın üstü ile altı arasında herhangi bir yerde düzeltme bitebilir. Düzeltmenin ulaşabileceği en düşük seviye 6070 gibi görünüyor. Düzeltme derinliği 6043'e ulaşmamalı. Bunun dışındaki rakamlar bana ait değil.
Ben düşüş derinliğinden emin olamadığımdan 6600'de sattıklarımı 6200'de yerine koydum.
1BeğenmedimŞikayet
Ahmet_Aktaş ()Her ne kadar iğne uçlarında sapmada olsada tarihe not düşmek adına düzeltme için bitiş seviyesi (6070). (Tamamen hayal ürünüdür... )))
0BeğenmedimŞikayet
Ahmet_Aktaş ()İğne uçları oldukça karmaşık o nedenle tam olarak yer vermek zor. (Üç hafta önce ki dipte alım hedefi olarak 6100'de ısrar etmiştim ve tahminimde yanılmadım). Maalesef şimdi durum oradaki kadar net değil.
6600'de sattıklarımı 6200'de tekrar yerine koydum. Şimdi 6043'e değmemek koşulu ile 6043'e kadar yaklaşabilecek son bir düşüş ihtimali var. Elimde Kalan %30'luk nakitin bir parçasını 6100 altını görürsek değerlendirebilirim
1BeğenmedimŞikayet
Ahmet_Aktaş ()6628 olan son zirvenin düzeltme işlemi sırasında iki kez 6200 civarına geldi. Boyalı alanın içine denk gelmiş olması düzeltme için yeterli. Fakat ikinci dalganın en temel özelliği düşüşün bariz gözleniyor olmasıdır. Onuda son dalışta elde edeceğiz inşallah
2BeğenmedimŞikayet
Ahmet_Aktaş ()Bireşey olduğu yok arkadaşlar. Ekte 3 gün önce paylaştığım düzeltme ile ilgili grafik çalışıyor. 6250 altına düştükçe parça parça toplarım demiştim. Ara ara son bir aşağı iniş hakkı olduğunu belirttim.
0BeğenmedimŞikayet
hamolka ()Ahmet hocam şu an için 6500 den yine mi düzeltme bekliyorsunuz ?
Yoculuk 7000 ler mi yoksa?
1BeğenmedimŞikayet
Ahmet_Aktaş ()BTC'de düzeltmenin sonlanma yeri 6250 - 6080 arasınde. İğne uçlarında sapmalar hangi hattın çalışacağını kestirmek güç. Bu durumumda en akıllıca olan davranış bir önceki alımınızın altına düştükçe alımlara küçük parçalar ilave etmektir.