Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (36)
0BeğenmedimŞikayet
b33 ()21 ine kdr düşüş mü diyor yani
0BeğenmedimŞikayet
S_Byr ()patron yorumlamanı rica etssek
0BeğenmedimŞikayet
Naydin ()Merhaba. 5. 19 dan 8k dolarım var. Nakte ihtiyacım yok. 9. aya dikkat diyorsunuz. Bu seviyeden bozmalimiyim. Ay sonuna kadar beklemelimiyim. Son karar benim. Simdiden teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Edishun ()Yon yukari demek mi hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Tayyareci ()Tüm değerlendirmeleriniz ve grafikten anladığım yanlışsa düzeltin lütfen eylül ayında 5. 50/5. 60 lar dip nokta olarak bekleniyor doğrumudur
0BeğenmedimŞikayet
Edishun ()Yukselip dusecek demek mi
0BeğenmedimŞikayet
plygm ()Üstad şu grafiği aciklasan bir de , biz neredeyiz su an, bayadir takipcinim ama pek anlamıyorum bu grafiklerinden
0BeğenmedimŞikayet
ruLing ()Üstadım rabbim şifalar versin öncelikle. Usd son durum için yorumunuz nedir
0BeğenmedimŞikayet
IMF ()Merhaba, ben takipçinizim. Sistem bir hafta alış haftası; sonraki satış haftası şeklinde mi hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Calypso ()Üstad, işlem yapabilmek için önerdiğin makas aralığı düşük bir banka ya da platform var mı? Yardımcı olursan sevinirim.
0BeğenmedimŞikayet
ozgurozan ()Merhaba. Grafiğe göre 21 ne kadar düşüş mü olacak anlıyoruz. Yükseliş için hangi tarih. Lütfen yorumlamaya yardımcı olabilir misiniz
0BeğenmedimŞikayet
Volvofd ()Hocam 21 inde 5. 50 civarlarinimi görmesi gerekiyor analizinize gore
0BeğenmedimŞikayet
Ali_özkul ()hacam 7 sinden sonra düşüş beklerken kısa bir düşüş olup tekrar yükselişe geçmişti ama 14 ünde gerçekleşen düşüş çok daha fazla. buradan düşüşün devam etme ihtimali kuvvetlenmiştir diyebilir miyiz?
Ali_özkul için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_özkul ()hocam merhaba, nasılsınız iyisinizdir inşallah, bir haftadır düzenli olarak giriyorum profilinize acaba geldiniz mi diye?
0BeğenmedimŞikayet
Mrt127 ()Tekrar yorumlarinizi bekliyoruz hocam cevrimiciyken bir kac tuyo alalimm :)
0BeğenmedimŞikayet
mudurnu112 ()Cvp vermeden gitti
0BeğenmedimŞikayet
tgrl52 ()Bu tür grafik işinden pek anlamam onun için sorucam; 21 noktası 21 ağustosta doların düşeceği seviyeyimi gösteriyor?
0BeğenmedimŞikayet
Dolaryorum ()Hocam grafiğin anlamı ne
0BeğenmedimŞikayet
Gökalp_D ()Şuan 14 işliyor sanırım 21 e geçilirse piyasa kendine gelecek tebrikler süper grafik
0BeğenmedimŞikayet
Doğan_ ()Hocam eskisi gibi 6. 7. 10 la kuruş kazandığımız günleri özledim ne zaman döneriz o kurlara
0BeğenmedimŞikayet
skysea ()Yani bu grafiğe göre ayın 14üne kadar 5, 50 ye düşecek mi oluyor. bir de bot satışı veya alışı ne demek. yardımcı olurmusun
0BeğenmedimŞikayet
Muharrem10 ()Hocam grafiğin açıklamasi nedir. tsk ler
0BeğenmedimŞikayet
Mrt127 ()Hocam dun sizi cok bekledik hgniz ay sonu icin ongorunu nedir lutfen bizim icin degerlisi 29 unda mi cikis yapalim
0BeğenmedimŞikayet
Pinky_ ()7. 14. 21. 29 düsüs mü yani
0BeğenmedimŞikayet
mskr ()Hocam ben yeniyim 6. 7'de aldım ne yapayım sence?
0BeğenmedimŞikayet
ozgurz ()Üstat 29 nedir?
Öngörünüz 5. 50 sanirim.
1BeğenmedimŞikayet
Aylaaa ()_SOSYOLOG_ lütfen yorum yazmaya devam et, beğenmeyenleride engelle gitsin. Lütfen lütfen lütfen. Hergün senin sayfana girip bakıyorum yeni yorum var mı diye.
0BeğenmedimŞikayet
flayer_07 ()Aynen bende dün kulağını çınlattım sen haklı çıktın tebrik ederim şimdi 21 i beklicez
0BeğenmedimŞikayet
Bbbb ()Sen eylülde bu oynayanlarin terk edecegini söylemistin. Halen gecerlimi
0BeğenmedimŞikayet
fth1234 ()şimdi terste olanlar için ayın 21'ini bekleyin mi diyorsunuz hocam?