Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
Endi_dufren ()yine tutmadım ama sımdı engelelrsın doğruyu söleyınce
0BeğenmedimŞikayet
hbahadir ()bence artık dolar grafiğe analize bakmıyor , siyasi gelişmeler suan etkiliyor
0BeğenmedimŞikayet
tuberist ()D dalgasinin tepesi B dalgasinin tepesini gecmedi mi hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Butterfly07 ()hocam yanlış görmüyorsam E dalgası düşüşü gösteriyor öylemi? diye teyid ettirmek istedim yanlış anlamış olabilirim diye saygılar sunuyorum
0BeğenmedimŞikayet
berk33 ()Düşüş mü bekliyoruz hocam ? Neye göre peki?
0BeğenmedimŞikayet
Gokhanyalcın ()hehe gıder
0BeğenmedimŞikayet
makro1 ()hocam 5, 28 den aldım 2, 800 doları beklemelimiyim
0BeğenmedimŞikayet
MAKEDON47 ()yanı 5. 05 gelir mi
2BeğenmedimŞikayet
Traderist ()burdaki D dalgası uzadı
E dalgası işlemesi gerekir.
1BeğenmedimŞikayet
Traderist ()burdaki D dalgası uzadı
B dalgası işlemesi gerekir.
22BeğenmedimŞikayet
Traderist ()alt yorumun güncel iç sayımları
[grafik d=90972_GRr49v9e.png][/grafik]
0BeğenmedimŞikayet
Bestee ()sanki bu sefer grafiklere gelmeyecek gibi
0BeğenmedimŞikayet
tekoman ()Bu grafik tutuyor sanki.
0BeğenmedimŞikayet
flayer_07 ()Bu grafik iyi yön verdi bence
0BeğenmedimŞikayet
chn ()Üstadım. Şu siyasi mevzular olmasa senin grafikler ilaç gibi geliyor.
0BeğenmedimŞikayet
Aybur ()Hocam acemiyim 4. 97den sattim 1 haftadir bekliyorum sizce ne yapmaliyim 1k zarar var :(
0BeğenmedimŞikayet
bööö ()Merhaba, hazırlamış olduğunuz grafik ve bazı yorumlarınızı bir ödev kapsamında kullanmama izin verir misiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Faikakgn ()B dalgası dediğiniz gibi işledi şimdi c dalgası 20 al 28 sat mı usta cvp verirseniz sevinirim saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
mmuratt5275 ()üstat teknik öyle diyor olabilir ancak o kadar çok siyasi risk ve borç var ki al sat riskli
0BeğenmedimŞikayet
sonvuruş ()üstadım takipteyiz. kimnederse desin. ustaları bilmeyenler takip etmesin. helal sana ustam.
0BeğenmedimŞikayet
TheWalkingDead ()Dostum ara verin bosverin eger 5 uzerinde alimsatim yapmiyorsaniz. Sitede seviye dusmus. Hakaret dizboyu. Sanki zoraki aldiriyosun. Iptal etmeyi dusunuyorum uyeligi ben de. Uyeliksiz daha iyiydi
0BeğenmedimŞikayet
Leisure ()@Traderist olumsuz yorumlara aldırmayın. Bu kadar yoğun bir siyasi gündemde tahmin yürütmek gerçekten zor iş. Emeğiniz için teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
ikara ()Hocam burdan düşüş manasını çıkıyor,
0BeğenmedimŞikayet
Selim09 ()İşte bu
Kralsın
Takma kafaya bazılarını
0BeğenmedimŞikayet
b33 ()Amin inş E'de bulusalm :)
0BeğenmedimŞikayet
İşçierkan ()İki yane mavi paralel çizgiyi yukarı doğru paralel çizseydin keşke. Yukarı giderdi.
0BeğenmedimŞikayet
Osmoz_z ()Grafik güzel görünüyor çalışır mı dersin
0BeğenmedimŞikayet
tekoman ()ufak bir düşüş trendine girmesi için, bir haber mi var ? yada beklenti falan? bana çok çalışır gibi gelmedi.