Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
1BeğenmedimŞikayet
nokta ()Ben bile baktım kaldım ardından sen mi bakmayacaksın :)
Ağız tadıyla bi maça bakamadık. Takımlar finale giderken dövizler de gidiyor :)
Bu gazla yarın 4. 95 e dayanır herhalde. Yarın pc den daha kontrollü bakacağız artık...
6BeğenmedimŞikayet
nokta ()Şu kadar söyleyeyim,
henüz yukarıda ok ile gösterilen
direk oluşumuna başlamadı dolar...
Benim dayanağım bu senin ki ne!
Bir daha ispat etmek zorunda bırakmayın beni!
Beni tanımadığınız için şimdilik
ve tekraren açıkladım, bir daha olmayacak...
2BeğenmedimŞikayet
nokta ()Dalgalandım da duruldum,
Koştum ardından yoruldum...
Grenada bayrağı bile bundan daha sade :)
Sabır ve metanetinizi koruyun arkadaşlar...
3BeğenmedimŞikayet
nokta ()Şu an bayrak kırık, sert yukarı yapmaması için hiçbir sebep yok!
0BeğenmedimŞikayet
serdaraga ()hocam ne anlamamız gerekiyor burdan? zahmet olmazsa yazabilir misin?
1BeğenmedimŞikayet
RİCHiE_RİCH_ ()Emeğine sağlık hocam
@Fenci66 Ben usd bakıyorum 17. 00 civarı çekilme olursa 4. 6970 civarına alicam