Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
İlyas_50 ()Ator beyin bu grafiği tamamen işledi maşallah
0BeğenmedimŞikayet
svsctrk ()bu grafik çalıştı, tebrikler
0BeğenmedimŞikayet
esmer_cocuk58 ()Selam hocam son grafiginizde soruns7 çalışıyir tebrikler. bundan sonra nasıl bir hareket bekliyorsunuz. severek takip ediyorum bilginiz olsun enerjinizi bazı gereksizler icin harcamasanız daha güzel olacak ıyi gunler
0BeğenmedimŞikayet
Donkist ()Bu grafiğin adı ne ator yükselen üçgen var ters üçgen bunun adı nedir ki
0BeğenmedimŞikayet
YAGIZ09 ()OBO nun dördüncü aşaması panik satışlala yö aşağı mı diyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
alsat33 ()Ator bey açıklama. yapar misiniz anlamadim
0BeğenmedimŞikayet
YnsGlc ()Normal dağılıma benziyo :) Çan eğrisi mi dersin :D
0BeğenmedimŞikayet
EMREdersiniz ()Türkçe meali nedir :)))
0BeğenmedimŞikayet
Grdrop_fuat ()Görüntü çok sakat :)))
0BeğenmedimŞikayet
Banderas ()Sen takılma kardeşim sana söylenenlere.. İsteyen istediğini söylesin. Moral bozma. Başkalarının dediklerine göre hareket edip kaybedince vay efenim senin yüzünden demek bu işin en kolay yoludur. Bu işte kazanmakta var kaybetmekte(Gerçi dolar alan kaybetmez.. Sadece vakit alır)
0BeğenmedimŞikayet
parayokhuzurvar ()Obo çalışabilir hocam haklısın
0BeğenmedimŞikayet
Abim ()Bu nedir abi ya :))
0BeğenmedimŞikayet
3kuruşa5köfte ()abi bu şeklin bir ismi var mı yoksa benim aklıma kötü kötü şeyler geliyor :)))
0BeğenmedimŞikayet
sewecenmen ()ben bu grafige bisey derdim de şaka gibi neyse verdiler elimize gene 472'den
0BeğenmedimŞikayet
Ak_akçe ()Çok fena çakılacakmı diyorsun üstad
0BeğenmedimŞikayet
chrybdis ()grafiği yorumlar mısınız?
0BeğenmedimŞikayet
eay34 ()Seni dinlememek olur mu? 6250 bize yamuk yapamaz :)
0BeğenmedimŞikayet
Brute35 ()Hocam tamda kafamda olani cizmisiniz tebrikler
0BeğenmedimŞikayet
akkum45 ()Bu gün yazdiklarim size geliyor mu?
0BeğenmedimŞikayet
Mimaryasin ()Benim alım seviyem 62- 64 aralığı, buradan alıp 70'lerden tekrar satacağım...
0BeğenmedimŞikayet
AgGRaSsivVe ()Tövbeler olsun )) manidar bir grafik olmuş emeğinize sağlık ))
0BeğenmedimŞikayet
volkan80 ()düşme mi yükselmemi var burda?