Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (34)
0BeğenmedimŞikayet
Garantici_ ()traderist bey,
grafikteki 4. dalga yeni olustu sanıtım. 4. 69*dan dönecek demişsiniz. döndü galia.
hedefinizde bir değişiklik oldumu 4. 78 hedef mi
0BeğenmedimŞikayet
underzero ()Bu grafiginiz calısıyor sanırım once 4. 74 sonra 4. 67 simdi yeni zirvelere mi gidecegiz?
0BeğenmedimŞikayet
TuRuNcc ()merhaba hocam grafik calisiyor gibi hayranlikla izledim ama al sat yapmadım 4. 8x lerde satsak kac gibi tekrar almak lazım
0BeğenmedimŞikayet
DelimiNe61 ()Son zamanlarda bu tarz nokta atışı giden grafik çok görmedim gerçekten tebrik ederim..
0BeğenmedimŞikayet
tua_reg ()üstad kaçta alım uygun bugün için?
0BeğenmedimŞikayet
ar_as ()hocam yeminle senin bu tabloyu ilk gördüğümde hadi canım 3. dalgadan sonra çıkıyo işte daha 4. dalgaya düşmez diyodum bugün valla pes doğrusu senden korkulur:) hadi hayırlısı inşallah 4. 80 i bulucaz
12BeğenmedimŞikayet
Traderist ()arkadaşlar 4. cü dalgadayız. sırada 5 var
0BeğenmedimŞikayet
Egea ()Grafik dediğin böyle çalışacak yanlis yapmayacak:)))
8BeğenmedimŞikayet
Traderist ()ARKADAŞLAR grafiğimizde olan 1. ci dalga 4. 69 olarak gerçekleşti
2. ci dalgayı 4. 6350 geri çekilmesindeki düşüşü 2. ci dalganın bittiğini düşünüyorum.
şuanki hedefimiz 3. cü dalga olduğunu düşünerek bol kazançlar diliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
yasinomer ()hocam 1. dalga duzeltmesını yasadık mı yoksa dırek 2. dalgayamı gıdıyoruz?
0BeğenmedimŞikayet
players ()Hadi inş 4. 85 i bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
mudurnu112 ()Hocam şimdi 60 lara sarkmasinimi bekliyoruz ben sattim full tl deyim
0BeğenmedimŞikayet
UmuTCaNOguZ ()Yok mudur 2. dalgayı es geçmenin bir yolu hocam? :) :P
Traderist için cevaplandı (yorumu göster)
6BeğenmedimŞikayet
Traderist ()1. ci dalga başarıyla sonuçlandı
0BeğenmedimŞikayet
Osman601 ()Yalnız hükümet kurulunca bu grafiği etkilemez mi. Bir şey daha sorucam. Yarın enflasyon verilerinden sonra hükümet kurulana kadar doların yönü nasıl olur. Benim şahsi kanaatim. Hükümet kurulana kadar tekrar 4. 50- 4. 60 bandına cekilecegidir.
3BeğenmedimŞikayet
Traderist ()ibrahim anlat bakalım alt yorumun neresindeyiz.
bulamadıysan yılmaz'a soralım:)
0BeğenmedimŞikayet
fatisa ()@Traderist 1. ve 3. bölgeye ne zaman geleceğine dair bir beklenti , yorum yapabilir misiniz?
16BeğenmedimŞikayet
Traderist ()Demedi deme ibrahim
4. 58 üzerinde günlük haftalık ve aylık kapanış yapan doların önünde kimse duramaz.
Ufak sirkelemere aldanma ibrahim.
Adı İbrahim olan arkadaşlar üstüne alınmasın:)
0BeğenmedimŞikayet
MemoSel ()"1" de SAT "2" de AL neden yazmadınız?
0BeğenmedimŞikayet
optimal_ ()Resmini çekip kaydettim üstat senin grafiği :)
0BeğenmedimŞikayet
tuberist ()üstadım nolursun bana da bi cevap ver, lütfen...
3BeğenmedimŞikayet
Traderist ()demedi deme ibrahim bu grafik öyle veya böyle işleyecek.
0BeğenmedimŞikayet
alp_eren07 ()Hocam biz bu işi nasıl öğreniriz? Ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler şimdiden..
0BeğenmedimŞikayet
ft_ay ()Harika bir grafik elinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
manofnight ()bu dalga yapısından eminmisin üstad zira mb kafasına kafasına koyuyor))
0BeğenmedimŞikayet
Muc ()Offf bee grafik super
0BeğenmedimŞikayet
Murat1414 ()Güzel çizmişsin trader usta
0BeğenmedimŞikayet
Veteriner_15 ()Hocam bişey sorabilirmiyim
1BeğenmedimŞikayet
MNKS ()Emeklerin ve takipçilerini uzaktan izleyip verdiğin moral için teşekkürler @Traderist
0BeğenmedimŞikayet
b33 ()3 te benim kumarım biter :)