Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
1BeğenmedimŞikayet
olwayslose ()tesekkur ederiz @temel_teknik bey... cok saygi duydugum insanlardansiniz; her ne kadar grafik okuma onerinizi gerceklestiremesemde; sizin yorum ve grafiklerinizi hep takip ediyorum... İyiki varsiniz, her daim sizi burada gormek bizlere iyi gelecektir... sagolun, varolun; eksik olmayin... :)
0BeğenmedimŞikayet
Rmk ()bu grafikleri anlamasakta yantaraftaki açıklamalarınız bizi aydınlatıyor.. emeğiniz ve paylaşımlarınız için çok çok teşekkürler..
0BeğenmedimŞikayet
Eclips1 ()Eksik olmayın sevgiler saygılar hürmet ederim hocam
1BeğenmedimŞikayet
35zirve35 ()Hayirdir hocam ? kendinuze dikkat edin elbette sagliniz nizim icin onemli. ama burayid unutmayin.
1BeğenmedimŞikayet
Munzur2 ()Hocam kendi sahsima üzüldüm. Umarim kendinizi toparlarsiniz cunku isin ucunda sağlığı kaybetme olasiligida var hakkinizda hayirli olani versin Allah iyi istiraatler...
2BeğenmedimŞikayet
mj0y ()Emeğinize sağlık teşekkür ederim Hocam.
4BeğenmedimŞikayet
Camcı ()Bu siteye ilk üye olduğumda teknik anlamda pek bilgim yoktu, çalışmalarınızdan, grafiklerinizden çok istifade ettim halada ediyorum. Sorduğumuz sorulara sabırla sıkılmadan mutlaka detaylı bir şekilde cevap verdiniz. İyiki varsınız Temel hocam hakkınızı helal ediniz, teşekkür ederiz.
1BeğenmedimŞikayet
barış7855 ()Üstad bu arada kapanışı 4. 61 üzeri yaptı... Şimdilik öngörün nedir? Asya piyasası da gece yükselişi destekler mi?
0BeğenmedimŞikayet
pişman_16 ()abi emeğine sağlık 186, 60 kırılmadı dediniz kırılırsa sıkışma alanı kadar düşüş olur dediniz bu sıkışma alanı neresi denk geliyor aşağıda.. saygılar..
1BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Bizden de selamlar saygılar , emeklerinize sağlık . Biz takip ederiz sayfanızı size iyi dinlenmeler :)
1BeğenmedimŞikayet
barış7855 ()Saygılar dostum.