Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
2BeğenmedimŞikayet
DolarveTL ()Sizin Çekiç Resmini profil resmim yaptım 2018 en iyi grafiği ödülünü almalı.
0BeğenmedimŞikayet
semiramis_ ()Kardeşim grafiğin manasını da açıklarsan ben seni şalaleci sanıp kızmıştım
0BeğenmedimŞikayet
Ridvan3434 ()adres at baklava yollayalım
0BeğenmedimŞikayet
Hamza0618 ()Beklemeye devam senin ile traderist
0BeğenmedimŞikayet
barman ()yani yorumunuz nedir?
7BeğenmedimŞikayet
Traderist ()alt grafiği atalı 9 kuruş yükseliş oldu. fena
0BeğenmedimŞikayet
Kelebek038 ()Grafik yorumunu açamadım. Neden acaba nereden açılıyor
0BeğenmedimŞikayet
Zararli ()tl var alim yapılır mı burdan
0BeğenmedimŞikayet
cinlibilgin ()hangi programin gorseli hocam bu,
0BeğenmedimŞikayet
Ankaraliii06 ()Evet altı yok da 4. 53 için mi buradan mı alt yok
xsrnos için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xsrnos ()altı yok diyor
0BeğenmedimŞikayet
plygm ()Traderist ben acemiyim, ters çekiç ne demek?
1BeğenmedimŞikayet
Ankaraliii06 ()Yani ne yapıyoruz düşer mi yoksa dönüş sinyali mi
0BeğenmedimŞikayet
Hamza0618 ()traderist senin ile birlikte tersteyiz inşallah bundan da kar ile ayrılacağız
0BeğenmedimŞikayet
sertokus ()Ne demek oluyor. Düşse düşse en fazla 4. 53 e kadar düşer daha sonra yükselir dememek mi oluyor.
0BeğenmedimŞikayet
dddolar ()ters çekiç ne işe yarar?
0BeğenmedimŞikayet
birkaç_iyi_adam ()iyi yakalamışsın tebrikler şehzade
ne işe yarar
0BeğenmedimŞikayet
meltu ()Bunun anlamı ne açıklayabilirmisiniz grafik okuyamıyorum henüz
0BeğenmedimŞikayet
adaaa ()grafiği sizin gibi okuyamıyoruz nedemek oluyor.
0BeğenmedimŞikayet
44malatya44 ()ne anlama geliyor grefik okumayı bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
alsat33 ()Tercüme Erdeeniz anlamıyorum grafikten