Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
0BeğenmedimŞikayet
ENDEXCI68 ()Kur hakkın da ne düsünüyorsun başkan
0BeğenmedimŞikayet
TÜRK_0658 ()Hocam yorumunuz nedir. ? yoksunuz epeydir.
0BeğenmedimŞikayet
torres_9 ()Kardeş bugün 76 görülür mü yine?
0BeğenmedimŞikayet
By67 ()Burdan alım yapılırmı kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Konyalı4224 ()ustam anlamı ne demek anlamıyorum dahadamı düşecek alım yapalım mı
0BeğenmedimŞikayet
Kavcakar ()Düşüş görünüyor ama siz daha iyibilirsiniz hocam alım için nereler uygundur
0BeğenmedimŞikayet
platon ()Noldu şimdi.
0BeğenmedimŞikayet
Çatlıoğlu ()grafikten anlamam mıstefa :) düşüş var mı alım fırsatı ? 4730 vs ne dersin ?
0BeğenmedimŞikayet
nsnsns ()Mustafa hocam burada tek takip ettiğim kişi sizsiniz. Bugüne dikkat derken düşecek anlamında mı yazdınız? terste beklemeye devam ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
file05 ()Lutfen cevap yazar misiniz 76 gecemycek miyiz
0BeğenmedimŞikayet
Ufuk31 ()Mustafa hocam video paylaştınız şimdi gorunmuyor
0BeğenmedimŞikayet
ruLing ()Üstad bugüne dikkat derken anlayamadım çıkışmı bekliyorsunuz birde hafta sonuna tl mi dövizmi tavsiyeniz nedir. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Yhancheck ()Merhaba @ElitTurk pazartesi için elimizde TL bulunduralım mı? veya senin pozisyonun ne olacak fikir verir misin?
0BeğenmedimŞikayet
TuRaN_33 ()dikkat derken hangi yön ağır basıyor abi
0BeğenmedimŞikayet
Ebrar_ ()Mıstefam çok sıkıldık gitmiyor bu
0BeğenmedimŞikayet
Huso_07 ()Üstadım 24 Hazirana basıl girmwyi düşünüyorsun ? Ben %50 ? ile girmek istiyorum ben ne dersin
0BeğenmedimŞikayet
Ömerjdm ()Hocam grafiğin dışında gram hareket etmiyor. Dünün tepesi 4. 7470 den satayım dedim 4. 7420 den zor aldım :)
0BeğenmedimŞikayet
ikiters_bidüz ()Beklentinin nedir hocam rakamsal olarak
0BeğenmedimŞikayet
Dolaryorum ()Hocam yukarı mi aşağı mi 4. 7650 sonra
0BeğenmedimŞikayet
Funnyboy ()Mustafa hocam sıkışmayı daha önceki videolarda da söylemiştiniz. Ya yuları ya aşağıya mı kırılmasını bekleyeceğiz
0BeğenmedimŞikayet
hacer3443 ()Hocam o zaman bugün üçgen oluşturacak ve 4. 75xx lerde kapatacak anlamına mı geliyor? bu işlerde yeni olduğum için nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum da
0BeğenmedimŞikayet
Dck ()Mistafa bey dikkatli olmamiz gereken kisim ani dususse 85 den bekleyen biri olarak buralardan satip alttan almak kar getirmez mi sizce? Yani bekledigimiz her an bize sadece ana paramizi geri verecek ama firlamaya bu kadar yakinken risk almak gerekirmi sizce.
0BeğenmedimŞikayet
Ebrar_ ()Bu gün kü tepe hedefimiz nedir mıstefam ?
0BeğenmedimŞikayet
ttdolar ()Hocam 4. 85 'ten almıştık. Burdan zarar kes yapsak. Ne yapalım sizce. Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
ozgurozan ()Merhabaaa hocam :) Bugün bizi neler bekliyor :) Astroloji yoorumcusu gibi oldu ahah :)
0BeğenmedimŞikayet
m_0606 ()Hocam bugun dusus bekliyorsanız yani oylemi. Hafta sonuna usd mi tl mi ile girmeliyiz hocam
0BeğenmedimŞikayet
selma2680 ()Mustafa Bey bende acemiyim grafikten birşey anlamadım açıklayabilirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy ()@ElitTurk Hocam çıkış noktası için beklemekteyiz. kaçtan çıkıyoruz?
0BeğenmedimŞikayet
Süreyya ()@ElitTurk haftasonuna dolarla mı giriyorsunuz