Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0459 11:56:50
EUR 36.1916 11:56:50
USD 34.5797 11:56:50
ALTIN ONS $2671.5100 11:56:50

Grafiği gönderen: ElitTurk

Dolar 4.63 Hani nerede o 4.10, 3.90 bekleyen hocalar.!

4.46 lar dip derken hakaret edenler:)

Biz tekniğimizi konuşturerken,

Hem bize atıp tutup, hemde milleti 4.46 dan dolar sattırıp zarar ettirenler!

Gözümüz saat 2 de!

Öğleden sonra işim yok tekrar analiz yaparız inş.

Yorumlar (37)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

acunbakude ()

ben sizi takip ediyorum. kimsenin yorumuna bakmıyorum. dogru yoldasın hocam devam et sen

0BeğenmedimŞikayet

Karakartal26 ()

Hocam yorumlarınız gayet iyi alım noktası nedir pazartesi ne olur hafta sonuna dolarla girelim mi

0BeğenmedimŞikayet

Kutluuu ()

Hocam ben bi aksilik sonucu 4. 77 den tersteyim ama sizin yorumlariniza ve hassasiyetinize guvenim sonsuz. Icim rahat acelem yok. Dolarda beklemedeyim. Iyi calismalar dilerim.

0BeğenmedimŞikayet

Karakartal26 ()

Hocam 2 oldu saat ne verisi vardıki

0BeğenmedimŞikayet

Sofo ()

@ElitTurk üstad saat 2 de ne var

1BeğenmedimŞikayet

YAGIZ09 ()

Şelalecilere tek başına direnen bunu da teknikle açıklayan kardeşim. Tebrikler.

0BeğenmedimŞikayet

Özgür3838 ()

Tekrar tebrik ediyorum üstadım. Kralsın...

1BeğenmedimŞikayet

hbalikci ()

Aynen öyle hocam. Buralarda bi cocolife mıdır nedir etrafta duble yol der gibi 3. 90 3. 90 olacak deyip bi de ben yükselecek deyince sataşıyordu.. Terste kalan insanlara sattırıp zarar ettirdiler..

0BeğenmedimŞikayet

Bozkurt01_ ()

Üstat öğleden sonra düşer mi çıkar mı yorumlarınız benim için önemli

0BeğenmedimŞikayet

Yerlifutbolcu ()

14. 00 ne var acaba?

0BeğenmedimŞikayet

ffd_ ()

Hayırlı cumalar

0BeğenmedimŞikayet

CEYLO ()

hocam veriler açıklanmış bile

11:39 TRY İhracatlar (May) 14, 00B 13, 55B
14:00 TRY Bir Hafta Vadeli Repo Faiz Oranı (Haz) 16, 50% 8, 00%
14:00 TRY Gecelik Borçlanma Faizi (Haz) 15, 00% 7, 25%
14:00 TRY Gecelik Faiz Oranları (Haz) 18, 00% 9, 25%
15:30 USD

0BeğenmedimŞikayet

Anadolu_ ()

Walla dediğiniz gibi oldum. Biz acemilere göre değilmiş, küçük başımız biz. Düşecek diye tersteki doları tl ye geçtim sabah. Şimdi tersin tersi oldum. Bi Öner'iniz varmı hocam bundan sonrası için, full tl deyim. Teşk.

0BeğenmedimŞikayet

Efem07 ()

Allah senden razı olsun hocam. Rabbim ne muradın varsa versin.

0BeğenmedimŞikayet

Selom ()

Ahhh ahhh ne güzel dedin... tam bana uyuyo dediklerin. 4. 4650 den 10k zararla panik yaptım dinlemedim sizi şimdi alayımmı almıyayımmı diye bakakaldım...

0BeğenmedimŞikayet

amazing ()

Hocam arkanızdayız bugün kapaniş kaç bekliyorsunuz acaba

0BeğenmedimŞikayet

ertan09 ()

Hocam 4. 46 dan aldığımız buralardan çıkalım mı

0BeğenmedimŞikayet

Maydin55 ()

Hocam alım yeri yaza bilir misinize

0BeğenmedimŞikayet

Abim ()

Hocam şimdilik siteden kaçtılar hocam :)

0BeğenmedimŞikayet

kursat4006 ()

Hocam saat 2 de nasıl bir yol izlememizi tavsiye edersiniz full dövizdeyim.

1BeğenmedimŞikayet

togi07 ()

hocam sizi dinlemekte fayda var peki kaç görür bu dolar tekrar düşüşe geçmeden satalım

0BeğenmedimŞikayet

Selim2020 ()

Hocam suan için beklemeddeym tl de sizin tavsiyelerinizi bekliyo

1BeğenmedimŞikayet

firuze_ ()

Tebrikler siz ve yaman hoca en doğru tespitleri yapıyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

nogayhan ()

bu sitede millet zarar etsin diye sevinen modeller var

0BeğenmedimŞikayet

Fatihhse ()

Abi adamsin o zamanlar yükselecek merak etmeyin dedin hep zararına çıkmadık teşekkür ederim:)

0BeğenmedimŞikayet

kaptan913 ()

hocam 4. 67 de zarar kes yapıcam suanda grafiginizi tam hatırlamıyorum son attıgınızı sizce nedır gidişat 0. 2 faiz daha geldi 62 lerde oyalıyorlar doları

0BeğenmedimŞikayet

Doktor_x ()

saat 2 ne olacak usta

0BeğenmedimŞikayet

cnc25 ()

Hocam 4, 65 te bekliyorum gelince cikayim mi

1BeğenmedimŞikayet

cicom ()

Mustafa Bey bugünlük size like hakkım dolmuş burdan like like diyelim teşekkürler

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum