Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
1BeğenmedimŞikayet
Pega1912 ()Kardeşim senin buraya heykelini dikmek lazım. Tebrik ederim. Like
0BeğenmedimŞikayet
traspicagi ()4, 80 zorlar mı hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Kado8616 ()83 ten terste yim buradan satıp attan alsak mı
0BeğenmedimŞikayet
Erdemx ()Yogun bakimdan ciktik cok sukur
0BeğenmedimŞikayet
HandEmade_ ()Hocam 83 ü bulur mu çok zarardayım. 85 den almıştım
0BeğenmedimŞikayet
Ebrar_ ()Sen dehşet birşeysin Mustafa Hocam :)
1BeğenmedimŞikayet
843j66 ()Seni dinledim ve yine yanıltmasın like sana
0BeğenmedimŞikayet
Murako19 ()Abi dolar almak için gün sonunu mu bekleyeyim sence kaçtan alınır. bugun 4. 66 dan TL ye geçtim. dogru mu yaptım bilmiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Ankaraliii06 ()Şimdi ne yapıyoruz
0BeğenmedimŞikayet
tuberist ()@ElitTurk hocam harikasın! :))
0BeğenmedimŞikayet
ozdems ()beklıyormuyuz satıyor muyuz
0BeğenmedimŞikayet
besincimev ()Sonrasini da yazabilir misiniz? 4. 80 uzeri dusus mu su an dusuyor mesela
0BeğenmedimŞikayet
ibrahimsezer ()bunada like var ama hakkım kalmadı hocam
0BeğenmedimŞikayet
TaNeR__ ()Senin yorumların ve analizlerin Harika
0BeğenmedimŞikayet
Keloğh ()4. 8 gelirse beklemelimyiz hocam sizce
0BeğenmedimŞikayet
Seiko ()hocam allah razı olsun ... tersten kurtuldum
0BeğenmedimŞikayet
emrbyrktr ()Tesekkürler
1BeğenmedimŞikayet
optimal_ ()nerde satalım kardeş... duracağı yer 79 mu