Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
5BeğenmedimŞikayet
guliz ()Arkadaslar asagda parıte grafıkler ve acıklması var.
0BeğenmedimŞikayet
SING ()Güliz hocam gram tahmini yapabilirmisiniz acaba.
0BeğenmedimŞikayet
Yabancı____ ()Merhaba güliz abla nasılsınız dolar 4. 60 olurmu sizce bekleyeyim mi düşermi yoksa
0BeğenmedimŞikayet
yusuf6370 ()Merhaba Güliz hanım orta vadede gram altın için 180 görülebilirmi?
0BeğenmedimŞikayet
grm_altinda ()Guliz ablam 10000 liram var .. 2 haftaligina dolara versem, tahminin nedir abla?
0BeğenmedimŞikayet
es_ank ()Güliz merhaba dolarbu seviyede alinirmi ya tavsiye ettiğin bir şey varmı sorumluluk bnmdir
0BeğenmedimŞikayet
Altın_hastası ()Abla senin tespitlerine güveniyorum çok doğru tespitlerin var hakkını helal et bu arada
1BeğenmedimŞikayet
The_Fırat ()Guliz dolari dusur sana ozel bir film. listesi vericem:)
Ready player one diye ilginç bir film. izledim gecen gün. Sanal gerceklik. ile ilgili
İlgini cekerse bir bak:)
0BeğenmedimŞikayet
Mami002 ()Bu rakamlar haftalıkmı
0BeğenmedimŞikayet
Hkn_ ()Teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
OĞUZZ_ ()Emeğinize sağlık çok teşekkür ederim. Parite rakamları için ben buradan parçalı parçalı giriş yapmayı planlıyordum. Full tl pozisyonunda euro ve gbp şeklinde. Lakin süreç kısa olması sebebi ile karar vermekde ikilemde kaldığım doğru kendi adıma.
1BeğenmedimŞikayet
Mami002 ()Allah sizi başımızdan eksik etmesin abla
1BeğenmedimŞikayet
Zarar_kes_ ()Abla ekranda senin yorumunu görünce bogulmak üzere iken yardim gelmiş gibi seviniyoruz calismalar için teşekkürler..