Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
2BeğenmedimŞikayet
TrendLINE ()ablacığım fotograf ortada net bence
daha öncede bir dönüş olacağını demiştim... 1223 üzeri haftalık kapanış bunu güçlendirir... gördüğün gibi bu düzeltme 1273 e kadar uzayabilir arada sadece 1256 var ve bence sabah yazdım 1256 3. dalga olarak gelirse 1273 kesinleşir... buraya kadar düzeltme diyebiliriz... ons için asıl çıkış için 1273 son kale geçilmeli aksi halde düşüş bandında yoluna devam eder üstelik kendini düzeltmiş olacağından son gördüğü 1208 den 60- 70 dolar/ons (1 dalga) daha düşüş beklenir... işte yatırımcı olarak burada karar vereceğim... kırarsa sorun yok geri dönüş başlarsada kaçarım :)
0BeğenmedimŞikayet
ÖZ_TAN_ANKA_1 ()yusufa gelenin yarısı benim nasılsa hemşoyuz kardeşimle: ))sizinle de komşuyuz öbür yarıyada bedavadan koydum haczi: ))
1BeğenmedimŞikayet
gold_man_ ()Haftalık mı.. Yorumun ne hocam..
0BeğenmedimŞikayet
ÖZ_TAN_ANKA_1 ()hani banaa yaaa.. ille yunus ille yusuf.. halen bedavaya geçemedik mi sizde: ))