Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0490 14:05:57
EUR 36.3229 14:05:57
USD 34.6014 14:05:57
ALTIN ONS $2678.8400 14:05:57

Grafiği gönderen: guliz

⭐⭐⭐guliz ()
Gram Altın

Arkadaslar belkı bu yazıyı hergun her sırana hedefımı gosterıyorum belkı gerceklesır belkı gerceklezmez.ben gıkrım degısırse zaten yazarım.
ve bu fıkır ıcın hergun dırenclere dıkkat dıyorum.dun gecede acıklamaya gerek yok en basıt cumleyle 1.dırence dıkkat yanı 4.25 e dıkkat asarsa 2.dırenc gelecektır dedım.ve bunun gelöesı ıccjn once 4.23 desın.arkası gelır yazdım.zaten dolar ıcın 4.31 ddırencını dun tum gun yaZmıstık.
Dususlerden bahsetmısım dıyen var ıyı okusun parıtelerı sormuşlar orayada gbp usd eur usdden bahsedilmiş.
Tl bazlı bazlı tum dovizler emtialar olumlu demısım hergunde olumlu bekleyınız kalınız dıyorum.
Kısa orta uzun vade gelebılecek rakamlar
Eurtry 5.11/5.13/5.25
Gbptry 5.90/6.03
Gumus 2.29
Gram 180.35/182/185
Usdtry ilk direenc 4.31 ikinci direnc 4.40 ha gelırmı gelmezmı nezaman gelir bilmemmm.

Sımdı resme bakın sayfamı acın kackez kopyalamısım bakın.yazdıgım rakamların sırasına bakın.hatta resmını cekın dedım.ilerde lazım olacak dedim.
Ben yenı uyandım kahvaltı yapacam hıcbırseye bakmadım...
Neyse hoscakalın

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

4BeğenmedimŞikayet

guliz ()

@zerkad resmın altında kısa orta uzun vade gram hedefleri var. olursa olur olmazsa olmaz.

5BeğenmedimŞikayet

guliz ()

Gecen haftadan yazılıp 5 kez gekrar edılen ve en son resmını cekıp paylastıgım beklentilerim asagda. olur yada olmaz. ama neden olmasın dedik?

1BeğenmedimŞikayet

mervolik ()

bu yazı moral oldu. gbp de tersteyim. inşallah 5. 90ı görür. Allah razı olsun

0BeğenmedimŞikayet

şahin06 ()

Ablacim sayende cesaret bulup para kazanıyoruz senden Allah razı olsun 2 senedir takip ediyorum sizi başarılı insanları eleştirenler olacaktır sakin ola kulak asmayin siz vermiş olduğunuz emeği bizimle paylaşmak zorunda degilsinizde basarilarinizin devamini diliyorum saygilarimla

1BeğenmedimŞikayet

Ainşthain ()

Sizi gerçekten tebrik ederim verdiğiniz bütün rakamlar sırası ile geliyor sizin sayenizde bizde 3- 5 krş kazanıyoruz iyiki varsınız teşekkürler emeğinize sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Neslin ()

@guliz hanım, teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Allaha emanet olun.

0BeğenmedimŞikayet

Küçük_yatirimci_ ()

Bugün sayende Euro ve gramdan tamamen çıktım @guliz abla. İsterse daha da çıksın önemli değil sana ne kadar teşekkür etsek azdır sağolasın.

0BeğenmedimŞikayet

07ant07 ()

Emeğiniz yol haritası için teşekkürler Güliz Hanım. sayenizde kazandık.. Sağolun

0BeğenmedimŞikayet

Ne_bilem ()

Afiyet olsun bizde keyif çayı içiyoruz sizin vesilenizle sevincimizden saolun

0BeğenmedimŞikayet

Pls54 ()

Guliz abla süpersin ? herzaman seninle kazanıyoruz

0BeğenmedimŞikayet

kralice_altin ()

Emeğinize sağlık. tesekkurler. @guliz

0BeğenmedimŞikayet

olwayslose ()

tesekkur ederiz @guliz hanimefendi cigim... eksik olmayiniz, saygılar...

3BeğenmedimŞikayet

kralice_altin ()

Sadece şunu söylemek istiyorum. siz bir numarasıniz. @guliz

1BeğenmedimŞikayet

Nothinglose ()

benden sanan duble çay olsun ablam :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum