Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
ruzgar41 ()bana uyar başkan emeğine sağlık:)
@matsushita emeğine sağlık abi 16, 5 tepki verir diye dusunmustum vermişde sanırım suanlık
@dddsibel_ maalesef öyle sana bişey diyimi artık öle bir piskoloji olduki msj gidiyomu diye
dun bir arkla normal mesaj atıım cvp gelmeyince acaba gitmedimi geçti aklımdan:))
@silver_takip tabikide dusebilir. ben destek noktasından parca aldım onun için tepkide vermiş
@GUİDİNG_LİON ne yapıyım başkan ben diyeceğimi dedim iştahlanmıştır buraya girince bizde öle olmustuk:)
0BeğenmedimŞikayet
Camcı ()Eline sağlık, geri dönüşte o kadar çıkarmı emin değilim.
0BeğenmedimŞikayet
matsushita ()geçmiş olsun dostum, lastik mevzusu da kapanmıştı ama, bu sefer neyden yedin
0BeğenmedimŞikayet
zamanlama_manidar ()Eline sağlık, geçmiş olsun.
0BeğenmedimŞikayet
GUİDİNG_LİON ()gram altın kıvama geliyo ne diyosun tatarım
0BeğenmedimŞikayet
GUİDİNG_LİON ()@Jimmy_tudeski_
geçmiş olsun tatarım
bende nerede diyorum bu