Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Ramco0 ()Yalniş anlamazsan bişey söyleyecem teknik her zaman yapilmasi gereken birşey ama bu teknik duzeltmelerin olmadigi zamanlarda siyasi olayların olmadigi zamanlarda cok iyi işliyor. Gordugumuz kadariyla tabi bu arada ben de tersteyim ama zarar kes yapmadım yanliş anlama benimki sadece bu eski grafikler ile. şimdiki grwfikleri karşılaştırma yapmak hani teknigimiz ne kadar iyi onu bulmak. Saygilar.
0BeğenmedimŞikayet
serdar42 ()hocam merhaba şu an 2 nolu dalga mı oluyor.
0BeğenmedimŞikayet
Seren ()Çok rica edeceğim bu grafikte açık yeşil ne çizgisi lacivert nedir koyu yeşil nedir sadece kırmızıyı anladım düşüş dalgasının içindeki 5 ana dalga lütfen kısaca yazar mısınız
0BeğenmedimŞikayet
Factor ()Grafikte Ekim ayında 3. 7xx lere işaret ediyorsunuz. Yapmayın lütfen )))
1BeğenmedimŞikayet
Carpe$Diem ()3. 48 ve 3. 52 vazmı geçdin hacı abi
1BeğenmedimŞikayet
Hayrettin_Demirbilek ()4. 18 i bir kez daha görüp sonra düşüşe geçse grafik işlemiş mi olur, işlememiş mi olur?
0BeğenmedimŞikayet
Factor ()Hiç dolarım yok ama bu grafik Mayıs başı 4. 25 - 4. 30 gösteriyor. Fikrinize saygı duymakla beraber tekrar değerlendirmenizi tavsiye ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Rapmania ()Bugün olanlari teknikle açıklamak mümkün değil bence
0BeğenmedimŞikayet
Heredott ()Yani bugün olanlar olağan akışa uygun muydu?
1BeğenmedimŞikayet
The_Fırat ()içsel dalgaları uzatmasın:)
0BeğenmedimŞikayet
drvardar ()Senin verilere göre 4. 015 'ten yukarı yoktu üstad 4. 20 yi gördü.
0BeğenmedimŞikayet
UmuTCaNOguZ ()Helal... :)
0BeğenmedimŞikayet
Deejayo ()4. 18xx bi daha görecek .. doğru mu? ::)) istediğimden dolayı..
0BeğenmedimŞikayet
Viper_vi ()Yükselcek mi dönüş mü
0BeğenmedimŞikayet
tczoradam ()bu grafik tamamlanmadan dönüş olacak sanki.. 3. 9××
0BeğenmedimŞikayet
tallaz4478 ()@Traderist sen benim grafiğin farlı versiyonunu yapmışşın telif haklarımı çaldın dostum :)
0BeğenmedimŞikayet
mobydick ()şuan grafikte ikinci aşamadamıyız
0BeğenmedimŞikayet
Fatihatlas ()Sonuç ne kardeşim dolar çıkacakmış ben bilmem grafik o yüzden soruyrm