Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
eskobars ()Abicim yazdıklarını yanlış yada hatali bulduğumdan degil size karşı duruşum yapıcı olmadan çaylarla kahvelerle düşüş bekliyorum diyip durdun. buraya neden yazıyorsun birileri beni dikkate alsın zarar etmesin amaç bu degilmi ama bugunki anlatım sekliniz ben gibi amatörleri panikletip zararına satmama yada ucuz olan doları alamama neden olmazmi sizce her iki yorumda düşecek yada çıkacak demenizde yanılmak başka algıyla etkileyip tiye almak başka
0BeğenmedimŞikayet
Altındolartınne ()4, 01 soluksuz gider derken engin tercübelerini konuşturmussun
0BeğenmedimŞikayet
Altındolartınne ()bu yorumunu göseydim gram altina bulaşmazdım
0BeğenmedimŞikayet
OĞUZZ_ ()Şenlendi buralar. :)
0BeğenmedimŞikayet
The_Makine ()bunuda okuyun boll boll
0BeğenmedimŞikayet
The_Makine ()Dolar/TL ikinci destek seviyesinde
4. 0186 burdan kaptırmadan.
Laf atmadan gelecek tepkiden sonra
Eldekini çıkmaya bakmalı.
İsteyen 4/1 parça alım yapabilir 2 3 kuruş tepki beklenebilir
Ben yapmayacağım.
3. 93 e kadar en azından.
0BeğenmedimŞikayet
The_Makine ()USD/TL beklentim aynı şekilde.
4. 09 önemli destek seviyesi.
Günlük henüz bu desteğin altında kapanış yapamadı.
Yaptığı andan itibaren
Zarar kes bana göre uygundur.
Alacak olan kısa vadeli 4. 09 da dediğimiz gibi
Burdan alsın. Fakat kırıldığı an kaçsın
Orta vadede beklentim düşüş yönünde taaa
3. 90 altlarına kadar
0BeğenmedimŞikayet
The_Makine ()4. 09 da iyi tutundu şimdilik.
Burası kırılmazsa eyi.
Yok kırıldı 4. 01 hayırlı olsun deriz.
Kendi fikrim Alım yerine buradan gelecek tepkiyi bekleyip çıkıp bir sonraki destek beklenmeli yinede siz bilirsiniz