Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Gece_x ()Diğerlerini bilmem ama eth çöp olmaz
0BeğenmedimŞikayet
Yargıç_ ()burası kırlırsa 5000 destek çalışır burası kırılıcak gibi duruyor bende
şuan bende görünen kısa vade 5000 destek ytd
rakamlarda ufak oynamalr olabilir küsüratları yazmıyorum ytd
0BeğenmedimŞikayet
nikotin ()Ucunude 8500 te incelemistim neo haric bir cikis goremedim dususte bcc ve etheryum da kirilirsa asagisi ucurum dedigin gibi, btc 7200 de sattim sabah 8770 te yeniden aldim ucgeni daraltiyor 7050 sonra 6800 sonra 6950 diye dusunuyorum ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Adigex ()Yani bir çok altcoini daha kafadan 4 5 kat daha dibe çekebilirler imkansız değil. Fakat sonrasında btc go go go 11 bin 15bin 19bin 24bin 30bin usd... Altcoinlerde x10 x20 x30 x50 olur en az . bende o zaman çıkarım ayrılırım kripto piyasasına huzurla veda ederim :D
Ben hep olumlu düşündüğümüz için kaybediyoruz gibi geliyor olumsuz tabloyu da düşüşnce insan daha sağıklı kararlar verebilir.
Ben de ihtimal vermiyoprum normal şartlarda bu yazdıklarıma ama . Dedim ya herşeyin bir felaket senaryosu olur ben onu yazdım kardeşim :)
Hepsi gerçekten en dipte gibi duruyor halbuki zor duruyorum almamak için hepsinden ama bekleyceğim.
0BeğenmedimŞikayet
Adigex ()Kardeşim eline sağlık öncelikle bir like önemli bir konuya parmak bastın :) Ben bu 3 coinin de diğer altcoinlerden de popüler olanların da en dip noktalarda olduğunu düşünüyorum. Lakin şöyle bir tehlike yok değil eğer bitcoin bahsettiğim o felaket senaryosu gerçekleşirse (5000 4000 3000 li seviyelerine dönmesi durumunda) Bu coinlerin daha da düşeceği aşikar. Düşebilerceği yerlerle ilgili yaptığı çalışmalarda
Gördüğüm rakamlar şöyle oldu:
Neo : 10 USD
BCC : 172 USD
ETH : 202 USD
XRP : 0, 07 USD
XLM : 0, 03 USD
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Fakat şu bahsettiğim felaket senoryou gerçekeleşcek olursa en diplerden almak için her zaman elimizde nakit bulundurmak lazım. O zaman ne alırsan al hepsinden en kötü 5 10 15 30 kazanç sağlamak imkansız değil. Bu bahsettiklerim piyasada güven kazandığı söylenebilen altcoinler için... Diğerlerinden x50 x100 x200 yapanlar da olacaktır belki ama şu an baktıklarım bunlar..
Dikkatimi çeken bir husus aslında en dibe yakın olan yine eth gibi duruyor. Ayakları yere daha sağlam basıyor gibi geliyor bana. Tabi ileleyen günlerde neler yaşaaycaz hangi coin hakkında neler çıkacak yaşayarak göreceğiz. Umarım hepimiz karlı çıkarız şu işlerden...
0BeğenmedimŞikayet
AcemiKara ()dostum ben hiçbir suretle 6k'nın altını görmeyeceğini düşünenlerdenim. bunu grafik yorumlamaktan ziyade, kendimi balinaların yerine koyarak düşünüyorum. ben olsam istemezdim yani :P ne isterdim, ky küstürmeyecek, aşırı paniğe sokmayacak şekilde satış baskısı kurarak, dipten alıp elimdeki muazzam meblayı arttırma amacıyla piyasayı bu seviyeye çekmek mesela. bu seviyede min. 6000 $ olur. bunun aşağısı bence ky için bildiğin batak, geridönmemek üzere piyasadan çekilmek demek.
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()6500 un altini gösterecekler ama 3k- 4k e kadar düşürmeyecekler. İşte orada piyasayi şaşırtacaklar piyasa yapicilar.