Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Gece_x ()7:30 evden çıktım Şimdi ofise girdim hiçbir şeyden haberim yok, ancak 2. senaryo daha olası, yine de aşağılarda 7200 kırarsa 4K dan önce 6800 ve sırasıyla 5900 kırmalı
0BeğenmedimŞikayet
$ERAP ()bu aydınlatıcı bilgiler için emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
nikotin ()Hocam grafikler icin farkli yorumlar alabiliriz kabul ancak sisteme yeni uyelerin girmesi ve para akisinin artmasi icin alt rakamlar gelmesi muhtemel, olurmu bilmiyorum 9280 ni ilk dip olarak gorduk, ardindan 7325 gorduk ki 9000 alti imkansiza yakin dedikten sonra eger bir dip gelecekse benim tahmini donus noktam 6300- 5700 olur daha fazlasini buradayken konuşmak anlamsiz ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Parraaa ()Ellerıne saglık
0BeğenmedimŞikayet
Sağ_salim ()Slm hemso eline sağlık bakalım nereye gidecek
0BeğenmedimŞikayet
samet ()Bence 2. Senaryoyu yasicaz :)
0BeğenmedimŞikayet
Daah ()Emegine saglik. Bana en son grafikteki pembe cizgideki 7200 den donusu mumkun geliyor. Ay sonu destek noktasi orasi olabilir. Duserse 4000 olasılığı var ama ben nakitteki yatırım için 7200 u test etmesini bekliyorum şimdilik. YTD
0BeğenmedimŞikayet
selvicim ()Çok teşekkürler , emeğinize sağlık. Siz hangi senaryoyu daha yakın buluyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Seiko ()Teşekkürler... elinize sağlık..
0BeğenmedimŞikayet
masteng78 ()Emeğine sağlık teşekkürler