Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
1BeğenmedimŞikayet
guliz ()2 ay once onsta gucluyduk. alınabilirdi.
5BeğenmedimŞikayet
guliz ()@YürüBoyka bubyaziyi okurmusunuz gecen haftadan 3, 9470 civari dikkat yazilmis burasi onemli 3, 95 ustune atabilirse devami geleecektir. haftalik grafik atmistim irda macd kesismemisti suan kesismis ve harika gorunuyor fakat dun yazdigim gibi bollinger tepesi 3, 95 oldugu icin yukselis icin uzerinde kalknmali
Asagda 3, 9180 yukarda 3. 9490 var buralarda oyalanir.
0BeğenmedimŞikayet
riskli_hayat ()günaydın, benim gibi yorum bekleyenler çoğalmış sanırım.
0BeğenmedimŞikayet
leventlerruse ()Günaydın Güliz hanım, bu hafta için düşünceniz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
bulut30 ()bugun yon haritasi nedir gr dusecekmi nerden alinir nerden satilir. yapabilirsem kisa vade 1 3 gunlhk yapicam
0BeğenmedimŞikayet
bulut30 ()abla gunaydin
0BeğenmedimŞikayet
snaccerss ()Guliz hanim merhaba,
Sizi altın. İn sayfasından takip ediyorum.
Tl olarak 50 bin tl param var. Orta- uzun vade ne yapabilirim. Al sat a çok vaktim yok.
Tavsiye istiyorum. 1 sene evvel , gram altın için 145 hedefini tutturdunuz. Güvenim tam size.
Dolar- euro- sterlin - gram altın
Hangisi uzun vadede kazandırır? Yardımcı olurmusunuz
Uzun vadediyor.
Alımı nerden ve hangisinden yapayım ?
Simdiden teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Ahmet4747 ()@guliz mrb şu an tl deyim ne almamı önerirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
kralice_altin ()@guliz hanım 165. 67 kapanış için ne diyorsunuz . evet yükseliş devam eder diyip alım yapmak için neye bakmak gerekir. 1 2 günlük kapanış mi. bunu anlayamıyorum. saygilar
0BeğenmedimŞikayet
uikok032 ()Fed den beklentilerinizi ögrenebilirmiyim?
0BeğenmedimŞikayet
wolbec4 ()Güliz Hanim gram altın kapanışı 165, 6xx den yaptı. Yanlış anlamadıysam bu 168- 170 için olumlu diye anladım, birde düzeltme olurmu, 164 lerden alamadım, alim kaç civarından olabilir. Şimdiden çok tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
Hkmt ()Güliz hanim Gramda orta vadede beklentiniz nedir. Cevabınız için Şimdiden teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf28 ()Tşk. ler emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
feralya ()hocam tşk emeğinize sağlık