Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0554 23:27:41
EUR 36.5827 23:27:41
USD 34.6369 23:27:41
ALTIN ONS $2638.2500 23:27:41

Grafiği gönderen: Black_eaglE

Arkadaşlar..
Deniz Bank'a şikayette bulundum ve geri dönüş bu şekilde..
Ben açıkçası artık çalışmayı düşünmüyorum..
Tercih sizin..

Yorumlar (5)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

LosingMyReligion ()

bu konu daha önce belki 20 kere paylaşıldı.

maalesef hepimiz banka müşterisiyiz başka çaremiz yok. ancak hangi bankadan hesap açarsanız açın zaten şartları kabul ederek abonesi olmuş oluyorsunuz.

yani baştan sözleşmede zaten bankanın gerekli görüğü hallerde; volatilitenin yüksek olduğu hallerde... benzeri ifadeleri mmcburen kabul ediyoruz...

bir malı aldıktan sonra veya hizmete üye olduktan sonrada elbette makası az demek çok demek doğru bir yaklaşım olmuyor.

olaya kişisel bakmayın hepimiz buna mecburuz.

bankada hesap açarken bankanın " tabiri caizse canı istediğinde makası 5 kuruş yapma hakkı " olduğunu zaten biliyoruz. ama sonradan şikayet ediyoruz.

bu şikayete konu olamayacak bir konu

kimi banda marj 1 iken 3 kimisinde 3 iken 8 olabiliyor. uzun süre kalabiliyor.

bankalar zaten her fırsatta " yatırım platformu" olmadıklarını beyan ediyorlar çoğumuz bunu kaçırıyoruz.

düşük marj için ya tfx tarzı uygulamalar ya da büyük risk barındıran forex te işlem yapmak gerekli.

sözün özü;

sürekli banka makaslarından şikayet etmenin bir anlamı yok; çünkü en baştan zaten buna imza atıyoruz hepimiz.
sonradan verdiğimiz imzaya karşılık t şartların değişmesini bekliyoruz...

0BeğenmedimŞikayet

gypsies ()

çok haklısınız bende defalarca uyardım şuan alternatif arıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Gamsız_Kelebek ()

Dun kur 3. 839 du benden de 3. 83 den aldı ben de cok sınırlandım su anda makas normale ındı

0BeğenmedimŞikayet

birkan ()

bende şikayet edicem. müşteri kaybetmeye devam etsinler o zaman.

1BeğenmedimŞikayet

MuratCapan ()

TFX de USDTL 52. 4 , gram 46 şuanki makas

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum