Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0862 18:24:54
EUR 37.3244 18:24:54
USD 34.3388 18:24:54
ALTIN ONS $2749.5900 18:24:54

Grafiği gönderen: guliz

⭐⭐⭐guliz ()
Gram Altın
@guliz hocam onsta alım yeri neresidir size göre
2Gram Altın için guliz yorumu (4 gün önce)
Ben alin demistım Zaten 1312 demistim biraz daha dustu malesef ve yukselis icin 1319/1321/1333/ gibi rakmlari izlemenizi yazmistim s

https://altin.in/guliz
Gecen hafta alım yapanlar dun yazdıgım dırencleri ızlesın 1321 ustunde kalıslar 1327 asacakmı bakınız.benım hafta sonu kendıme belırledıgım hedef asagdakı gıbı 1326 dıgerı 1336 ıdı.1326 geldı 1327 ustunde kalabilirse digeri de gelebilir.1320 ustunde kalamazsa stoploss yapmak ısteyen yapabılır.1312 alanlar ona gore kendı rısklerini katarak ıslem yapabılır

@cancanim sordugunuz grafık uzun vadelıdır.nezman gelecegı gelıp gelmeyecegi mechul.o bır arakadasa cevap ıcın hazırlandı.kısa vade gunlukteki 50 ma 1303/1301 daha gelmedı haftalıktakı 50ma 127#yı bekleyelım.dıyelimki gelecek fed zamanına ayar lanır hepinize bol sans.

Yorumlar (3)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

guliz ()

Haftalık yorum @Şaşkın_Yatırımcı ons

3BeğenmedimŞikayet

guliz ()

Asagaki 2 grafikte 1336 olan hedefimin degeri 1335, 40 olarak degismistir. yeni bir yulswlis icin ancak bu degerin uzerinde yeni bir mum gerekmektedir. asamazsa satis yapmak usteyem yapar. hepinize iyi geceler

3BeğenmedimŞikayet

guliz ()

Hatirlayin arkadaslar unutmayinnn. Hedefler tekee tekwr geldi 1312 den alanlar hatta bugun 1324 ten alinabilir dedikeleim aldiysa iyi kazandi bakiniz grafik calismam ve sonuc

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum