Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
4BeğenmedimŞikayet
AtabiLge ()HDFGS nin alt yorum ve grafiğine geçmişte yaptığımız şu yorumuda ekleyelim daha anlaşılır olsun;
Bist (Borsa İstanbul) için AtabiLge (4 hafta önce) Cevap Yaz
Az önceki HDFGS yorumu öylesine yapılıvermedi yani,
AtabiLge (1 dakika önce)
Teknik olarak HDFGS,
uzun vadeli grafiklerde 0. 9 seviyelerinden 4. 89 seviyesine gitmiş, bu aralıktan fibo çektiğimiz zaman 0. 618 2. 44 seviyesine denk gelir..
Dolayısı ile HDFGS 2. 44 seviyesi altında kalamaz, kalmaması gerekli..
Buradan başlayan yükselişin hedefi orta- uzun vade de 6. 3 seviyesine kadar uzar..
1. dalga 0. 9 - 4. 89 ise
2. dalga 0. 618 i kadarını geri alır bu da 2. 44 yapar.. yani şuanki olduğu seviyeler tesadüf değil.. Buradan alınan malın üzerine yatılır beklenir, bekleyen çorbayı içer..
3. dalga hedefi en az 1. dalga boyu kadar olur.. Yani 0. 9 ile 4. 89 arasında ne kadar fark var ise bu farkı 2. 44 üzerine ekleyiverin!
bu grafiği yakın zaman önce paylaşmıştım..
0BeğenmedimŞikayet
galerici58 ()üstad peki 2. 44 ü takipmi edelim yoksa direk alalımmı tavsiyeniz nedir teşekürler
1BeğenmedimŞikayet
Aslimu ()Hocam emeğinize sağlık al sat bize aittir sorumluluk bizdedir :))) lütfen kendinizi üzmeyin
0BeğenmedimŞikayet
Melas ()Hocam allah aşkına kafayı takmayın ben bu hissede 15000 tl kar gördüm ve çıkmadım. 10. 000 zararla kapattım kısmet böyle imiş ... sizin hiç bir sorumluluğunuz yok kar cebe yalışır diyemeyen bizleriz. Ne olur kimseyide dinlemeyin.
0BeğenmedimŞikayet
Çolpan ()2. 44 krılırsa komple yokmu olur hocam grafik
0BeğenmedimŞikayet
Es26Gold ()Yani 13 e mi gidecek
0BeğenmedimŞikayet
İbo467 ()Akşam 2, 70 üzeri kapatır demiştiniz...