Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
7BeğenmedimŞikayet
Vendetta_ ()Merhaba arkadaşlar.
Gümüş ons sıçrama yapabilir. Artış başladığında bence 3- 5 krş. kar ile satılması hata olabilir. Dünkü geri dönüş iniş ve çıkış iki yönlü idi. İlki elinde gümüş olanları satış baskısına tutmak , elinde gümüş olmayanları ise daha da düşeceği izlenimi uyandırıp aldırmamak içindi. Aksi halde bu kadar kısa süre içinde ani bir şekilde iki ters hareket yapılmaz. Bu yapılan dahi çıkışın başlamak üzere olduğunu gösteriyor olabilir.
8BeğenmedimŞikayet
Vendetta_ ()Merhaba arkadaşlar.
Gümüş ons bana göre bugün çok önemli bir geri dönüş yaptı. Benim stop yapma şartım 16, 8 usd nin HACİMLİ KIRILMASI idi. Ancak bugün 16, 8 usd altında sarkma diyebileceğimi bir hareket yaşatsa da geri dönüşü bence iyi oldu. Hacimli kırılma yaşanmadı. Ben hala gümüş ons bazında 18, 4 usd ile 18, 5 usd arasının ikinci kademe çıkışı ile test edileceğini düşünüyorum.
Şimdi şunu açıklamaya çalışıyorum alım seviyem 17, 050 usd ( Gram olarak 2, 088 TL ) , % 10 luk kısmı da 2, 066 TL den almıştım. Alım seviyeme gere genelde 200 - 250 pip aşağısını stop olarak kabul edip zararı baştan göze alıyorum. Ama hedefi alım seviyeme göre 1, 4 - 1, 5 usd olarak belirliyorum. Tabiki bu hedefi belirlerken teknik ve temel analizi kullanıp sonuç çıkarmaya çalışıyoruz. Burada göze alınan zarar 250 pip , ama hedeflenen kar 1500 pip . Ben bu riski sonuna kadar zorlayacağım.
Kimseye al sat demek haddimize değildir. İyi akşamlar.
2BeğenmedimŞikayet
Vendetta_ ()@YürüBoyka
Merhaba ben şu anda % 90 gümüşteyim. Benim alım seviyem 2, 088 TL Ama ons bazlı aldığımda 17, 06 usd idi. Bir kaç gün önce aldım.
Alım satım yapın diyemem. Şayet direnç kırılırsa aklımdan geçen fiyatlama ekteki grafiktedir.
1BeğenmedimŞikayet
platoon ()@Vendetta_ emeklerinize sağlık, hoş geldiniz ..
1BeğenmedimŞikayet
Vendetta_ ()Tek bir durumda bu grafik iptal olur, 16, 8 usd aşağı doru hacimli kırılırsa stop yapabilirim. bunu da ekleyelim.
0BeğenmedimŞikayet
burki ()Teşekkürler hocam sağ olun tekrar hoş geldiniz...