Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
gökyüzümavisi ()Emeğine sağlık Füreya. Çok güzel yakalamışın. Tebrikler ve teşekkürler. Sterlinde harika iş çıkardın.
0BeğenmedimŞikayet
Deejayo ()Ablacım beni niye etiklemiyorsun bak bende gbp'geçtim::) satış için etiklemeyi unutma lutfeennn::))) bereketli kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
FÜREYA ()@Özgürcük gecen hafta paylasmistim .. ayni dusuncedeyim ..
'Alt grafik
0BeğenmedimŞikayet
FÜREYA ()bu 5. hareketin hedefine gidiyo ya .. poff
düzeltme yapmadan hemde .. :/
2BeğenmedimŞikayet
FÜREYA ()alt grafikte paylaştığım flamayı 1. 3553 üzerine atarak kırdı
5. hareketi hedef haline getirdi ..
birden gelecek olarak düşünmeyin
ara hedef 1. 38 ana hedef 1. 41 baki ..
benimle birlikte alan arkadaşlar var ise sabredin ve bekleyin
1BeğenmedimŞikayet
FÜREYA ()gbpusd 1. 3482 den dönmüş görünüyor..
yükselişin devamı için kırılmaması önemli ..
ytd.
0BeğenmedimŞikayet
mymar33 ()hayırlısı olsun, elinize sağlık hocam...
ben bu grafiği bi yerklerden hatırlıyorum sanki :))
1BeğenmedimŞikayet
mymar33 ()hayırlısı bakalım, elinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Ncm34 ()Emeklerinize sağlık hocam, çok teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
siyam3484 ()Euro ve GBP arasında tereddütte kaldım açıkçası parçalı alım düşünebilirim. 1. 3450 görmeyi çok isterdim. Hatta 1. 3350 lerden kaçırdığıma pişmanım.
1BeğenmedimŞikayet
Eylül333 ()Hayırlı olsun :)