Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@aydilimi , ONS Mavi üçgen dışına çıkmak istemiyor, alt sınırı yoklasa iyi olacak gibi.
Daha önce sizde endişe yaratan Ons grafiği beklentim değildir, takip amaçlıydı.
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@Bdkgld , ONS Fiyatı Gelecekte Ne Olabilir ?
1 ay önceki 6 olasılıklı ONS grafiği değerlendirmem alt yorumdadır.
Yukarı yönlü hareketlerde, 1357 - 1375 geçilmesi izlenmelidir.
1BeğenmedimŞikayet
feralya ()hocam tam sınırdamıyız
karar anıı
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@kiral_altinci , ONS için bknz alt yorum.
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@Bursa_muratt , Altın ONS değerlendirmemi 3 hafta önce yapmıştım.
henüz aşağıdaki grafikteki mavi alan içindedir.
bknz alt yorumum.
5BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@Camcı , 1 hafta önce alt yorumdaki grafiği paylaşmış ve olasılıkları sıralamıştım.
henüz mavi üçgen içerisindedir, bu üçgenden çıkış durumuna göre yeni olasılıklar oluşabilir.
Yükselişin devamı için 1357 - 1375 geçilmesi gerek.
Düşüş için geri dönüp 1240 - 1200 altına inmesi gerekli.
3BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@sefaköy , ONS Fiyatı Gelecekte Ne Olabilir ?
Bu sorunun çeşitli cevapları olabilir, ben şu anda bilmiyorum.
Aşağıdaki grafikte Mavi sıkışma alanı içindedir, bu sıkışma alanından çıkış yönüne çeşitli olasılıklar söz konusu olabilir.
Lütfen aşağıdaki grafiği inceleyiniz ve içinde yazdıklarımı okuyunuz.
1BeğenmedimŞikayet
oktay_87 ()temel bey ellerinize sağlık eksik olmayın.
0BeğenmedimŞikayet
HANÇER25 ()Temel abi hatirladigim kadari ile 155 civari bir seviye belirtmistiniz aylik kapanis yaparsa alirim diye yapti diye biliyorum . alim yapmama sebebinizi ogrenebilir miyim yani zaman gecince grafiklerde bazi seyler mi degisiyor gibi..
Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
ruzgar41 ()hocam grafik o kadar guzel hosuma gitti herseyi belirmişiniz ki inanın kendim bakıp yepma gereği bile duymadın emeğinize sağlık
8BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@guliz , @Camcı , @tolga06 , @Gazi_Evrenos_bey , @Oku_yorum , @matsushita , ve
ONS çalışmamı beğenen arkadaşlarıma teşekkür ederim.
ONS Fiyatı Gelecekte Ne Olabilir ?
Bknz alt yorumum.
0BeğenmedimŞikayet
matsushita ()Emeğinize sağlık, iyiki varsınız
1BeğenmedimŞikayet
Oku_yorum ()Çok açıklayıcı bir grafik emeğinize sağlık sayın Temel Teknik. Ben onsun yükseleceğini bu yıl 1400xx göreceğimizi düşünüyorum. Ona göre pozisyon aldım.
0BeğenmedimŞikayet
tolga06 ()Emeğine sağlık abi. teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Camcı ()Emeğinize sağlık hocam son derece aydınlatıcı olmuş.
0BeğenmedimŞikayet
İzmirli_ ()Ustam, gece 1 oldu yat artık yahu, bu ne hırs hevestir
0BeğenmedimŞikayet
DOKTOR42 ()Usta bu gramda fırsat kaçtımı dersin yoksa varmı bi alım hedefi
3BeğenmedimŞikayet
guliz ()Cok begendim emeginize saglik