Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (2)
0BeğenmedimŞikayet
Seyf_i_nebevi ()Hocam aslinda kanalin ustune hareketler var. rsi aylikda al diyor fakat rsi de 70 uzerine cikmis aslinda sat sinyali olarak dusunulebilir.. haftaliklarda saatlilerde daha yolu var gozukuyor. beni tedirgin eden aylik gostergeler. tabi birde riskler var onlar haric eyer riskler devreye girerse onslar daha farkli boyuta ulaşir. usd sıkintili o yuzden tedirgin olmakda haklisiniz. yani hem ons hem usd de duserse tabiki aşagilari gorebiliriz. sizde goruyorsunuz ki usd dusunce ons cikiyor ons cikinca usd dusuyor ve gumustl kendini suan fed e kadar koruyacak gibi bana geliyor.
3hafta once 17. 55 bekliyordum. 17. 2x uzerinde kalici olmadigi icin birkacgun once usd ye gectim. 17. 2x uzerinde olumlu duruşlar gorduğum için gumusons 17. 55 tekrar hedefim e girdi.
Yazdiklarimdan kimse etkilenmesin @Gazi_Evrenos_bey hocam in grafik paylasimina cbm dir. konu bizi bağlar ve yatirim tavsiyesi de degildir diyelim sonra sikinti olmasin. saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Gazi_Evrenos_bey ()kusura bakmayın arkadaşlar bu son grafik gümüş sayfasında olması lazımdı buraya düşmüş.