Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0400 19:36:26
EUR 35.9467 19:36:26
USD 34.5411 19:36:26
ALTIN ONS $2701.9350 19:36:26

Grafiği gönderen: v_for_vendetta

Trend desteğinden döndü. Bu hafta çıkış daha da yukarı ivmelenebilir. Her üç dalgalanmada tek fark onsun zaman yayılarak dalga boylarının kısalması . Daha az agresif.

Bence göstergelere göre çıkış henüz yeni başlıyor.

Yorumlar (15)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

3BeğenmedimŞikayet

Vendetta_ ()

@taureg merhaba benim 18, 3- 18, 5 usd hedefim var. Bunu 16 usd den bu yana dile getiriyorum. Ekli yorumda ilk grafiği inclerseniz belki faydası olur. Asla alım satıma karışmayacağım, yanıldığımı kesin anlayıncaya kadar elimde tutmayı düşünüyorum.

4BeğenmedimŞikayet

Vendetta_ ()

@Serbestçe

Kolay olacağını hiç düşünmüyorum. Bence asıl hedefe giderken 17, 7 usd seviyesinde bir düzletme daha gelebilir. Ama asıl hedef bence 18, 4 usd civarı . Bunu şimdi yazmıyorum 16 usd den bu yana yazıyorum. Düşüncem hala aynı.

Ekli grafiğe bir göz atın bence. Bugünden yarına fikir değiştirmemeye çalışıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Öykü7778 ()

İste bu bende tam bu grafiktekileri hayalediyor ve bekliyorum sabırla 18 ler inşallahh

0BeğenmedimŞikayet

v_for_vendetta ()

@marasliisa Merhaba benim aklımdan geçen asıl formasyon ekli grafikteki gibidir. Sadece düşüncem bu yönde.

1BeğenmedimŞikayet

HİDDEN_MAN ()

bu arasım bu çalışmandan bahsettim
tekrrardan ellerine emeğine sağlık

1BeğenmedimŞikayet

DarKDayS ()

Dostum ellerine sağlık güzel çalışma olmuş hayırlı kazançlar dilerim

0BeğenmedimŞikayet

platoon ()

@v_for_vendetta emeklerinize sağlık slmlr..

2BeğenmedimŞikayet

Ogun ()

Sagolasin Aras kardesim

1BeğenmedimŞikayet

kayabaşı ()

Ne güzel grafik çalışmaları dostum. Emeklerine sağlık, farklı ve geçmiş hareketleri kıyaslayan değerli bir çalışma. Teşekkür ederim.

1BeğenmedimŞikayet

Tandem ()

guzel bır calışma. tbrk ederım.. sanırım sızı bilen biliyordur. bilmeyenlerde zamanla ögrenecektır. karsılk beklemden yapılanların cok kıynmtlı oldugunu bilmeyen insanları dıkkate almayacagınızı dusunuyor ıyı tatıller dilerım.

0BeğenmedimŞikayet

Karahaydu ()

Emeğine sağlık başkan. Çok iyi bir çalışma... Emeğe saygı...

0BeğenmedimŞikayet

Damla64 ()

Dolar konusunda düşünceniz neler

17BeğenmedimŞikayet

v_for_vendetta ()

Bu yorumu eksileyen arkadaşa lafım. Demek ki 3 yıldızın var. Sen de düşünceni paylaş fikrini öğrenelim. Ben korkmadan paylaşıyorum. Çıkış devam ettiğinde yıldızlarını sorgularsın artık.

0BeğenmedimŞikayet

RİCHiE_RİCH_ ()

Aras abi burdan beklenti 16. 410 mu şuan

8BeğenmedimŞikayet

v_for_vendetta ()

Ben şu anda % 100 gümüşteyim . İlk kar realizasyonumu 17 usd civarında % 40 satış yaparak yapacağım. % 60 elimde tutmayı düşünüyorum. İlk kar realizasyonu tamamlandığında grafikte belirttiğim seviyeden 16, 4 usd den tekrar % 40 lık alım yapıp asıl zirveyi zorlayacağım.

Tek bir durumda yanıldığımı kabul ederim 15, 6 usd den geçen trend desteği hacimli kırılırsa o zaman zarar kes yaparım. Elimdekini full satarım.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum