Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
Hasansan ()Nerden alıp satılıyor bu sanal para
0BeğenmedimŞikayet
Funke ()Koru hocam xrp 0, 87 ye dayandı. Bu saatten sonra girilir mi dersin?
Tabii @_SOSYOLOG_ üstadımıza da sormak lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Funke ()Soru icin zaman uygun degil biliyorum ; ) ama site bttrk olabilir mi? Tesekkur
0BeğenmedimŞikayet
Funke ()Vay site Tr urk sitesi gibi
0BeğenmedimŞikayet
Tet ()Burası hangi site üstad ben de bir siteye üye oldum 3 gün oldu hesap onaylayacaklar hala teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Kerembg ()@$Korutürk siz xrp yi Türk siteden mi alıyorsunuz? Ben bulamadım al sat yaptıran site de Türkiye de. Site ismi vermenize gerek yok evet ya da Hayır yazmanız yeterli.
0BeğenmedimŞikayet
sologuitar ()bu platformlrın guvenilirliği konuusunda suphelerim var merakettiğim konu bu yapılan işlemler bu adamların oluştudugu ikincil bir piyasadamı gercekleşiyo yoksa direk global coin piyasasındamı? eger fiyatlrın oluşmasında gercek coin fyatları dayanak fiyatsa ve bu onlar buna gore ikincil bir piyasa oluştumuslarsa durum sakat saırım benim dusundugum gibi cunku özelllikle coin/try pariteleri cok sığ tahtalar olmalı ve manuplsyona musahit olur. bu iş tıpkı şu sietlerde reklamı olan ikili opsiyona benziyo. normal sartlar zaten cok sığ ve ufak hcimlerle buyuk marjlar yapan btcusd paritesi varki bunun btctry deki işlem hacmi yok denecek kadar az olmalı. bud scma span ters mantuıksız hareketlere sebeb olur. tıpkı dlartl nin tr piysası kapandıktan sonr sacam sapan haeket ekip sabah tekrr rayına girmesi gibi. bence bu işler ya turkuyede resmileşmeli kurum bazında yada buişin gercek guvenilir piyasasında guvenl kurumlrda hesap acılarak yapılmalı. bu tarz sitelr sakat gibi geliyo bana.