Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
smyrna_global ()direnç konusunda evet katılıyorum sana hatta 3, 8790 civarı günlük değil 4h bile kalsa yukarı savurur, destek noktasına gelince 3, 8210 kırdı mı kırdı hafta başında zorda olsa ama 80 ve 81 deki destekler kaya değil granit mübarek ben onları kırmasına ihtimal veremiyorum şu anda dolayısı ile 1 ve 2. seçenekler beklentim dışında kalıyor. haa tutki oldu zaten en fazla düşeceği yer 3, 73xx civarı seninde belirttiğin gibi reeskont ödemelerini de oraya sabitlediler diye biliyorum zaten ordan baya bir tepki gelecektir ve fakat:) önemli olan zaman ne kadar süründürür esas önemli olan o :)
1BeğenmedimŞikayet
FÜREYA ()@smyrna_global konjuktüre bakmadım ama
düşüncem alt grafikte arkadaşım ..
en kötü senaryom ortada ..
o da ennn kötüü :)
1BeğenmedimŞikayet
vlkn_krdy ()ÖZ_FÜRAYA :))
dolar tl
fibo 0. 236 3. 8416 ve günlükte 34 ema değeri 3. 8425 hala destek durumunda
peki şimdi neler olabilir;
- 13 ema 3. 8812 ye kadar çıkar ve kırabilir ise
trend desteğine pull back yapmak ister ve günlükte süper bir ikili tepe yapıp
tekrar 3. 98 i test eder..
- 13 ema 3. 8812 kıramaz ve yönünü tekrar aşağı çevirir 55 ema 3. 7875 e kadar düşer
ve tepki yükselişi ile 3. 98 kırılarak 4. 02- 07 arası trend desteğine geri döner.
- en kötü senaryoya gelince 3. 8812 kırılamaz ve 89 ema 3. 7256 ya kadar tepkisiz düşer
sonra dalgalar halinde 4. 20- 25 seviyesine kadar yükselişini bitirir..
günlükte rsi düzeltmesi 37. 76 seviyelerine geliyor.. bu noktaya geldiğinde
zannımca düzeltmede bitmiş olur.. fakat o seviyeye hangi dalda ile gelir
bekleyip göreceğiz..
saatliklerde göstergeler yerlerde.. günlük ve haftalık için düzeltme rakamlarıdır
tavsiye değildir.
0BeğenmedimŞikayet
regi ()Bu hafta dolarda bir 3. 88 denemesi mi gözüküyor. Kusura bakmayın biraz zor anlıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Atakk ()Mantıklı guzel