Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
_Sunay ()@enjöy
Bak buna ne demiş ne anlatmış?
0BeğenmedimŞikayet
Balıkçı_Dede ()Sunay hocam seninleyiz...
0BeğenmedimŞikayet
Funke ()Gayet basarili olmus bence. Elinize saglik
1BeğenmedimŞikayet
_Sunay ()Bugün attığım ve bir çok yorumcudan yardım istediğim grafiktir.
0BeğenmedimŞikayet
HİDDEN_MAN ()ellerine sağlık ablası
0BeğenmedimŞikayet
_Sunay ()@Mackali_Ali @kalelidoktor @gnlde @Yesil_parkalı_bebek68
Arkadaşlar grafiğe bakarmısınız?
1BeğenmedimŞikayet
ekonomi_analiz ()tebrikler çok güzel tespit. like :)
0BeğenmedimŞikayet
SERVETBEY ()Suany gayet güzel tespit etmişsin %50 risk faktörüde doğru bir açı senin incelemenden sonra bende baktım ve birazda araştırdım. elmas %75 oranda düşüşü temsin edildiği söylenir tabi bu elmas ise :) emin değilim halen ve çalışmana ek olarak bir çalışma yaptım %25 ise şiddetli bir yükselmeden önceki formasyon olduğu söyleniyor ben %25 açısından bakarak çizdim.
0BeğenmedimŞikayet
tallaz4478 ()bu güzel ama bir türlü 3, 95 üstüne atmayan elmas formasyonu biraz zor gibi geliyor
0BeğenmedimŞikayet
demeoyle ()abla dikkatli olunması gerekiyor derken buradan zalıma mı vuracak yoksa dip mi yapacak? grafikte yukarı çizmissin ama anlayamadım :)
0BeğenmedimŞikayet
fikom ()Elinize Sağlık Sunay Hocam, Full Dolarda Beklediğim için, Elmas sonrasının Yukarı Gitmesini Diliyorum Ama, ? YTD.