Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()Sevgili @Turnthepage Hocam grafiğini görünce yorum yapmadan duramadım kızmana sebep olmasın ama wafe dalga hesaplaman yanlış Hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Traderizm ()emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Umtce ()Elliott içinde uygun ancak Sonlanan bir diyagolen olarak işaretlemek gerekirki onun sayıma alt bölgelerden başlayıp. 5. dalga kalıbını bir diyagonel olarak işaretleyebiliriz.
wolfe wave formasyonunu aslında bir nevide yükselen bir takoz olarak karşımıza çıkıyor 5 dalgada yükselişi sonlandırıp kanalı aşagı yönlü kırıyor. HEdef fiyatına bakmadım sizin yazdıgınız dogrudur onda endişem yok.
Uyumsuzluklar daha düzeltemedik hocam belki düzeltmeye başlarsa hedef fiyatı daha kolay gelebilir.
Eline saglık üstat
Bol kazançlar
Layklar bizden :)
0BeğenmedimŞikayet
Grafik_Fx ()4 Yalnış yerde duruyor :)yalnış anlama emeğine sağlık yinede:)
0BeğenmedimŞikayet
Dellen ()Dertli gönüllere kramp, işte benim Donald Trump