Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0829 10:30:15
EUR 37.2059 10:30:15
USD 34.3290 10:30:15
ALTIN ONS $2736.8450 10:30:15

Grafiği gönderen: guliz

⭐⭐⭐guliz ()
Gram Altın

Dolar aylik destegi 3.7726 direnc 3.8881.haftalikta gunlukte destek 3.84tur. 3.84 yukselmesi icin 3.8881 uzerinde bir mum gerkelidir ve 3.89 destek yapmalidir ki ileriye gidebilesin. ana direnc 3.91dir.3.77 kirilmadigi surece yuselis trendi bitti diyemeyiz.ben halen dip 3.81/82 dir diye dusunuyorum ve halen yukselis bitti diyemem.dolar her halukarda 3.94 kiracak ve bu ayliktaki bollinger tepesi 4.02ler gorecektir.haftalik destegimiz 3.84tur.
ister asagi inip 3.84 denesin ister yukari gitsin 2 is gununde 3.90 tekrar gorecektir.bu bir bencedir.bu kez belki yanilirim.

dolar anlik 3.86lar gorup ordan 3.90a giderse dolar da halen guc var demektir.

TRYUSD uzun zamandir bahsettigim tl halen dusus trendinden cikamadi 25.55 iken 26 deneyebilir kirmazsa geri donecektir dedik 25.91gordu suan kirmis gorunmuyor ama asiri satis yemesi biraz dusundurucu asagi devam ederse dolar cikar ama gunlukte nekadar asagi dayanabilir bilemem arada bir tepki yukselisi ile belki denge saglar.26 yukari kirarsa dolar icin tehlike yaratir.
ayliktaki grafikte 2526 destektir asagi kirdigi an dolar roket gibi ucar..nezaman 2526 kirarsa dolarda 3.94 kiracaktir bence.mb yapacagi hamle sadece anlik dususlere mi sebep olacak yoksa gercekten dusurecek mi bu 2 is gununde belli olacak..

ONS patlarsa birden patlar gumus kardesi olan gumus hizli gidince oyle oldu.
bu grafikte mavi cizgideki direncleri yukselis icin izleyebilirsiniz.1299 asarsa 1309 hedefte olur.gecen yukselis 1303ten dustu buda kiramadigi bir direnctir ve ichimoku bulutunun ust sınırıdır.kisaca birbirini izleyen direnclerimiz 1299 1309 1318 ve 1348.
onsta gece kapanislari 1286 altinda olmamali alim yeri1283 gelirmi bilmem 1292/1 kirilmasini izleyerek alim yeri 1283 olabilir.

GRAM icin 146dan alinir satilmaz dedik ama son zamanlarda gramin fazla yukselmesi ile magdurlarin olmamasi icin 158.50 al 16180 sat hedefi verdim ben 175 bekliyorum ama bu ay gelmesi mucize olur zor gorunuyor.suan aylikta bollinger tepesi 16193 tur ancak bunu asarsa yeni bir bant acar ve yukselise devam eder.geri cekilmelerde almak isteyen 159.45 al 161.80 sat.ben 3 ay beklerim diyen varsada buyursun.157 kirilmadigi surece once 161.93 kapanisi sonra164.85 sonra 175tir.ama nasil gelir duserekmi dusmedenmi bilemem. ben almaya korktugum icin dikkatli olmaya calisiyorum.aylikta ana destek 154tur.

GUMUS ONS en son yazdigimda cuma yukselemezse birdaha gumus yorumu yapmayacagimi belirtim guvenimi sarsmadi.hedef geldi.bu grafikte macd olumlu ichimoku bulutun icinden yukari firladi ama yeni yesil bir muma ihtiyac var.17.36 direnci astiktan sonra 17.54 iste burayi asarsa 18.12 gelebilir.alim firsati verecektir 200 ema 17.15 alim yeri olabilir ancak asagi kirilirsa 17.09 daha guzel bir alim yeri olabilir.tek sorunu kaldi 17.15/17.09 kirilmadan 20 ema 17.02 isini bitirise 17.09 alti gelmez.bitiremezse 17.02 son secenektir alim icin.kisacasi 17.alti yok hedef yukari.mavi cizgiler direnc ve gormesi muhtemel rakamlardir.17.34 ile 1 aylik yukselisini tamamladi.3aylik yukselis 18.12 olup zaman alabilir.

GUMUS GRAM 1.96da iken soyle demistik:

daha once 2. 21 yazmistim simdi 1. 98 uzerinde kalabilirse daha sonra 2. 00 sonrada 2. 15e geri cektim hersey olabilir izlemede kalin...  

https://altin.in/guliz/12

2.15 geldi 2.21 gelmesi icin 2.15 uzerinde kalislar onemli subat diye hesabim vardi erken gelirse sizin kismetinizdir...bundan sonra risk kisiye aittir.olurda duzelme olursa 2.11ler gelirse almak isteyen alabilir.ya hizli davranip cikmali yada duzeltmeye gider.

BORSA da asiri satis yemis gorunmekte acilisi merak ediyorum saatliklerde suan yukari atak yapabilir gorunuyor ama gunluge baktigimizda dusus trendinde ama asiri satis yemis diye yulari hamlesi olabilir.once dusus devamederse bollinger dibi 104te bakiyoruz.yukari tepkide ise 107765 takip edilir.suan ichimoku altina sarkmis durumda yukari kiramazsa dusus devam eder.yukari tepki olmadan asagi devam ederse ancak 2gun dayanabilir.
Dxy icinse
dxy 93. 80 gelirmi bakacaz
https://altin.in/guliz/10
borsada en son 99 dan 114te gider 114 satis yap hedef 106 simdilik hedef gelmistir.

EURUSD 18.48/18.59 hedefim geldi.
GBPUSD 1.3260 hedefim geldi
GUMUS 17.34 hedefim geldi
ONS 186 kirmasi ile 1290/2 hedef vermistim 1296kusurler geldi.
simdi euro 17.30 ve 17 altina inmezee yukselis devam eder.iyi izlemek lazim.17 altina inmezee haftalikta kendine gelirse 19lar gelur gelir.
eurusd once duzletme olabilir.17 kirilmasin 1.18 gecelik kapanis yapsin olumlu devam eder.
Gbpusd 1.31 kirilmadigi surece 1.3320 hedeftir bence.once bir duzeltme yapsin sonra ciksin.duzeltme belki 1.13170 ile sinirli kalir.

Yorumlar (5)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

guliz ()

Yukselis trendi olan dolar icin al diyebilmek icin ancak oyle yazi yazalim ki al denilebilsin. hey gidi gunler hey. simdi millet nerden alacak nerden satacak diye uzulenlwe var trend baslamadn 2 kurus icin al mi diyelim almasalarda olur zartina satmi diyelim satmasalarda olur

0BeğenmedimŞikayet

Furkan2006 ()

Gümüşteki iddianızda o kadar kesin ifadeyi boşuna kullanmamışsını. Tebrik etmek az kalır, gönülden kutluyorum USTAM.

0BeğenmedimŞikayet

Keskin23 ()

Emeğinize saygı elinize sağlık diliyorum sayenizde kazanıyoruz birşeyler çok sağolun

0BeğenmedimŞikayet

mermermermi1 ()

gumus 2. 11 gr 159 lar gıbı ne dersın gulız hnm.

0BeğenmedimŞikayet

mermermermi1 ()

güliz hnm grafi ve yorumlarınız ıcın tesekkur ederım. gümüş ve gr ı kactan alalımmm acaba . kaçtan emır gırelım acaba.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum