Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
3BeğenmedimŞikayet
Traderizm ()alt yorumdaki grafiğin şablon hali ve alternatifi >>
1 mi 3 mü?
3'e gidersek tepe açıldığı için dip de açılabilir
YTD
1BeğenmedimŞikayet
Traderizm ()@ufak_yatirimci dolar için tahminim bu yönde (alt yorumda) doğru mu bilmiyorum. işine yarar umarım.
YTD
0BeğenmedimŞikayet
TuRuNcc ()Rebul eline saglık. Yani cok emek harcanmıs belli.
0BeğenmedimŞikayet
Super_nova ()Günlerdir alım yapmak için bekliyordum ama beklemeye karar verdim bu dolar 20 gün içinde giderse en fazla 3, 98'e dayanır oralardada 20 gün boyunca 3 kuruş aşağıya 2 kuruş yukarı dalgalanır yine 4 baremini geçmez. Zaten MB direnç gösterir. Sular durulunca Ocak ayında parça parça 2 şer kuruş , 3 er kuruş inmeye başlar (arada çok önemli olmayan minik 1 kuruş 2 kuruş çıkışlar olabilir) ortalama 20 kuruş- 25 kuruş seviyesinde 4 den aşağıya gerileme gerçekleşirse bu da tahminim Ocak 20 lere doğru olur yani Ocak 20'de 3, 75- 3, 80. Arkasından tekrardan dirilmeye başlar ama bu dirilme biraz daha hızlı ve sert olur yaklaşık 40 gün boyunca ortalama 1- 1, 5 kuruşdan 45 kuruş yani 4, 20 seviyesine ulaşırız. Ben Ocak 20 lerde almayı orta vadeli yatırımcı için daha makul buluyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Super_nova ()Günlerdir alım yapmak için bekliyordum ama beklemeye karar verdim bu dolar 20 gün içinde giderse en fazla 3, 98'e dayanır oralardada 20 gün boyunca 3 kuruş aşağıya 2 kuruş yukarı dalgalanır yine 4 baremini geçmez. Zaten MB direnç gösterir. Sular durulunca Ocak ayında parça parça 2 şer kuruş , 3 er kuruş inmeye başlar (arada çok önemli olmayan minik 1 kuruş 2 kuruş çıkışlar olabilir) ortalama 20 kuruş- 25 kuruş seviyesinde 4 den aşağıya gerileme gerçekleşirse bu da tahminim Ocak 20 lere doğru olur yani Ocak 20'de 3, 75- 3, 80. Arkasından tekrardan dirilmeye başlar ama bu dirilme biraz daha hızlı ve sert olur yaklaşık 40 gün boyunca ortalama 1- 1, 5 kuruşdan 45 kuruş yani 4, 20 seviyesine ulaşırız. Ben Ocak 20 lerde almayı orta vadeli yatırımcı için daha makul buluyorum.
0BeğenmedimŞikayet
smyrna_global ()şu anda esas düzeltmenin başında olma ihtimalimiz var mı peki mümkün mü bu?
1BeğenmedimŞikayet
karahankara ()Rakamları bilemem ama anlatım çok güzel olmuş tebrikler