Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Traderizm ()Evet tuncer hocanın başlangıç yeri seninkiyle aynı. Ama eğer 2nizin dediği doğruysa durum kötü. Bu sayım benim 3. 94 ün 5. tepe olduğu ile ilgili şu an hatalı bulduğum sayım geçerli demek. O halde C dalgasında ve derin düşüşte oluruz. Ben epey buna inandım ama şimdi içimden bir ses bu doğru değil diyor.
1BeğenmedimŞikayet
bondman ()Üstad burda 4. 20 gelince atesle oynama diyor tesadüf mu:)
0BeğenmedimŞikayet
_$efe$_ ()Eline sağlık üstadım 4. adim 3. 59 ile sonlanip 4. 20 ile 5 . Dalga tamamlanir insallah
0BeğenmedimŞikayet
Traderizm ()Emeğine sesine sağlık. Ciddiye alıp zaman ayırmışsın işin rast gelsin üstadım :)
Senin sayım da kurallara uyuyor özellikle 4. dalga. ama dediğin gibi 1. dalga muğlak haklısın. Bir de 5 ten sonra abc düzeltmesindeysek b dalgası 3. 78 gibi kalması gerekmez miydi ya da uzatıp 5. tepe hizasına gelebiliyor mu? Gelebiliyor ise yine dediğin gibi c dalgası daha derin 2. 9x gibi ve uzun süren bir hedef olmalı ancak bu alternatif olarak şimdilik dursun. Saolasın tekrardan
0BeğenmedimŞikayet
meomeo ()Hocam elinize, ağzınıza, emeğinize sağlık, çok güzel anlatmışsınız, teşekkürler, iyi haftasonları
0BeğenmedimŞikayet
Gece_x ()Tüh kaçırdım bilseydim istek parça araya sıkıştırırdım Ümit Hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Aslimu ()Mükemmelisiniz hocam sagolun :)
1BeğenmedimŞikayet
al_per ()Emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
YigiTR35 ()Usta ağzına emeğine sağlık güzel bir çalışma beğendim :))