Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1526 19:14:37
EUR 44.0466 19:14:37
USD 38.1867 19:14:37
ALTIN ONS $3418.6000 19:14:37

Grafiği gönderen: Umtce

Umtce ()
Dolar
@Traderizm Derdigini anladım kardeşim
Benim yaptıgım sayımda 2 ile 4 almaşık oluşcaksa diyorsun pek uyuşmuyor sanki diye düşünüyorsun dimi ?
2 dalga biraz daha yumuşak hareket ederken 4 dalga daha sert bir düzeltme yapıyor kural olarak aynı etkiletme nasıl olucak dersen senin verdigin kalıp ile uyuşuyor 4.dalga Yani a- b- c- d- e ve çıkış 5. Dalgayı yapıyor
5.dalgada son dalga olma ihtimalimiz yüksek şimdiki yükseliş 89 yada 9070 bitiş olması gerekir sonra diyagonel aşagı yönlü kırılma

Senin derdin birde büyük sayım.TunCer hocanın yaptıgı sayımı baz alıyorum
İşin aslı onu şu anda kalıp olarak çözmeye çalışıyorlar
Çünkü tam olarak kalıbı çıkartamıyorlar tahmin olarak söylüyorlar.
2.dalga o sayıma göre 2 sene sürmüş daha kısa olucaksa dedigin gibi 1 senesi var yaklaşık olarak
ve sayımı incelediginde abcde gibi duruyor onu baz alırsak 4.dalga iç yapısı a- b- c olabilir.
A 3.38 bitdi
B devame diyor yada bitmek üzere
C gitmesi gerekiyor ve dalga devam etdi d e diyede devam edebiliriz.

Anlatabildin mi acaba benimde kafam karıştı :)

Yorumlar (4)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Cansuyu ()

SayIn @Umtce hocam bu beklenen düşüş benzeri euro da da yaşanacak mı? Sepet kur yüzünden etkilenecek mi? $ 3. 90 iken 4. 09 du. Önceden doların dünyada düşüşü yüzünden euro etkilenmemişti, bu düşüşten euro etkilenecek mi? Bu sayfayı 1 yıldır takip ediyorum ama altyapım yok soru garip olduysa kusura bakmayın. Teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

mart 2018 tarihinde elliot a göre düşüş yapacak diye 5 yerden duydum. bende önümüzdeki sene uzun bir düzeltme bekliyorum. ümit hocam . aylık grafikte ma200 1. 83 diyor. anapivot a bile gitse mide ağrısı, uykusuzluk, saç dökulmesine neden olur diye düşünüyorum. ana trendde degisim olmamis. ve bence yapacaktır. globalde parayı cekecekler. ucuza almak isterler

1BeğenmedimŞikayet

TuRuNcc ()

Hocam buyuk emek harciyorsunuz elinize saglik bizim de anlayabilecegimiz bir dilde acıklayabilir misiniz?

1BeğenmedimŞikayet

Traderizm ()

yok süper anlattınız hocam. yazarak zor anlatılıyor normaldir.
velhasıl önümüzde dibi gittikçe yükselen bir form olacak. ben 3 dalga halinde yapacağını tahmin ediyordum ama doların 3. 88 den düşmeye niyeti olmayınca bir başka kalıp arayışına girdim ve bunu buldum. abcde kalıbı şimdilik ok dir diyorsunuz o halde bize cde noktalarını bulmak kalıyor. kolay gele :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum