Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 15:25:43
EUR 35.9598 15:25:43
USD 34.5492 15:25:43
ALTIN ONS $2717.4500 15:25:43

Konu: 4h Dolar

Umtce ()
Dolar

Grafigi hep beraber incelersek- dolar ıda hep beraber analiz etmiş oluruz.
13 ema ve 34 ema degerlerini grafik üzerinde görüyorsunuz.
Teknik olarak kısa emanın uzun emayı aşagı yönlü kesmeyi SAT sinyalidir.
Grafiktede gördügünüz gibi fiyat mumu 13emayı aşagı yönlü geçmiş ve 13emayı direnç konumda şu anda.
34 emayı henüz test edememiş.34ema takip etmemizin sebebide mumlar bu fiyat Altın da hiç kalmamış ve her test ettiginde destek alarak yükselmiş.Bu ema kırılması trend için olumsuzdur.Kıramıyorsa yoluna devam eder
Ana trend ve ikincil trendi incelememiz gerekirse.
İlk bakıcagımız nokta ikincil trenddir.Fiyat bunu kırarsa ana trendimiz var bir şey olmaz diye düşünebiliriz ancak.İkincil trend kırıldıgında ana trendi test etmek isteyecegi unutulmamalı ve önemle takip edilmelidir.Trend yönlü işlemler her zaman daha çok kazandırır.
Fiyat ile mum lar arasında negatif uyumsuzluk var bu bir sat sinyalidir.
Egerki ikili tepe formasyonu çalışırsa henüz tegil edilmedi buda dönüş formasyonu olarak bilinir.
Fiyat yükselişine devam edemez mi ? Eder Ana trend kırılana kadar trend devam eder.
Teknik analiz böyle bir şey arkadaşlar.Bir çok indikatör kullanarak yolumuzu bulmaya çalışmaktır.

Yorumlar (6)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

FilizZeytincioğlu ()

Sayın @Umtce @Traderizm @FÜREYA Emeklerinizi, daha da önemlisi iyi niyetle yardımcı olma, çevrenizdekileri öncelikle olası zararlardan koruma çabanızı takkdir ediyoruz.
Eksik olmayınız müteşekkiriz.
Not. 1. Grafikte yine "tegit" vardı; "teyit" olacak:=)
Not. 2. Biliyorum sevgili @Umtce emeklerinize yine sadeced "kuru bir teşekkür" sunabildim. Oysa o bölümü yazarken gözlerimi nemlendirmek için epeyce uğraşmıştım:=)
Saygımla.

1BeğenmedimŞikayet

gökyüzümavisi ()

Ders gibi oldu hocam elinize , emeğinize sağlık. Siz ve sizin gibi değerli üyeler sayesinde yatırımlarımız daha bilinçli oluyor. Size @FÜREYA ve @Traderizm e ve ismini burada etiketlemediğim diğer üyelere açıklamalı anlatımlarınız ve emekleriniz için teşekkürler...

1BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

belki ölücü müsün diyeceksin ama MA 20 ile 100 arası bekliyorum . aylık grafiğe göre seni kırmam MA 50 de anlaşalım

1BeğenmedimŞikayet

recon ()

eline emeğine sağlık hocam.

1BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

nasılsın ümit hocam. Güzel bir çalışma . negatif uyumsuzluk var . çift tepe yapıp düşüş yapması ihtimalide var. sizce çift tepe sonrası ana trendin değişme ihtimali var mı ? Birde bu ana trend değişirse yatay yukarı giden çıkış trendi nerelere kadar geri çekilme yapabilir. Ben bunları gördüğüm için riskli geldi . giriş düşün müyorum

1BeğenmedimŞikayet

TUNAVY ()

Yani kardeşim...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum