Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0829 17:23:59
EUR 37.2059 17:23:59
USD 34.3290 17:23:59
ALTIN ONS $2736.8450 17:23:59

Grafiği gönderen: HİDDEN_MAN

arkadaşlar kendi grafiğimde ufak bir düzeltme yaptım.
sebep gap boşluğunda yatırımcı gap doldu diye alıma (buy) geçince büyük sell pozları açılabilir,
alımı mümkün mertebe parçalı asıl blok alımı ana dirençten almanızı tavsiye ediyorum. @kayabaşı hasanım buda temel analiz olmadan tekniğin eksik kaldığını göstermiyormu , ? ikisi bir bütündür
@Dalila @acar_a

Yorumlar (7)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

HİDDEN_MAN ()

@Özgürcük alt yorum grafik

0BeğenmedimŞikayet

idil1 ()

Hocam merhaba, nasılsınız... Şimdi 3 97 bekliyoruz satış için sanırım grafiğe göre...

1BeğenmedimŞikayet

kayabaşı ()

Saygıdeğer dostum, cevap vermeyi insanlarla kavga etmeyi sevmem. Çünkü; "iki kapılı bir handa gidiyoruz gündüz gece".
Gelelim grafiğe geçen sene hatırlarsan 2, 92'den bir yükseldi 3, 58'de bitiyor derken bir baktık soluğu 3, 94'te aldık. Yine tehlikeli sularda yüzüyoruz. Bir bakarsın yükselir bir bakarsın düşüverir. Nasip bu işler. Grafiğine katılıyorum. Şu aşırılık yazan yere gitmekten çekiniyorum. Acaba 4, 02'mi diye?
Hani sen demiştin ya bu grafik karalama ise asılını merak ediyorum diye?
İşte ilginç bir grafik var aklımda ama çizsem ne fayda, herkes bana topla tüfekle saldırır.
Sonra olmazsa insanların vebalini almak istemiyorum.
Ne demek istediğimi anlamışsındır umarım.
Sana çizmeden yazıyla tarifini vereyim sen grafikle kendin çalış ama, grafik işe yaramıyor.
Hani önüne gelen elliotçu olmuş diye kafama taş attılar ya benim. ( Hatırlarsan geçmişte 3, 3x seviyesini elliotta acemice çizmiştim ya hatırlar mısın? )
USDTRY grafiğini geniş açıdan bak.
3, 3880'den grafiği başlat.
3, 77'ye gel.
Oradan vitesi geri al 3, 6211.
3, 6211'den vitesi 3'e tak 4, 02'ye.
Oradan geçen haftaki direnç seviyesine gel.
Sonra 1, 618 fibo seviyesine git.
Ama grafik sende kalsın.
Bu geniş açı unutma kısa dar paslaşmalar değil.
Burada konuşulanlar dost muhabbeti olup sadece hayal ürünüdür.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Saygılarımı sunarım.

0BeğenmedimŞikayet

dogan_doğan ()

Selam değerli dostum , 3. 4x larda iken 3. 65 ve daha üzerini hedef veren bir kaç yorumcudan birisiydin, verdiğin hedefler pek şaşmaz, dolarda bir düzeltme bekliyormusun. ayrıca bu boşluklar ne zaman dolar

0BeğenmedimŞikayet

acar_a ()

Bak beğenilerimi verdim, gidiyorum.
Gözüm üstünde MemoCAN :))
Allah'a emanet ol.
Rabbim kazancını da başarını da daim etsin inşallah.
)

1BeğenmedimŞikayet

RİCHiE_RİCH_ ()

Like kabul buyur abim emeğine sağlık güzel çalışma

0BeğenmedimŞikayet

HİDDEN_MAN ()

@_Sunay ablası müsait olunca bir göz atarmısın alt yoruma

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum