Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (1)
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Paritede aşağıdaki yorumları ve alt yorumdaki grafiği inceleyelim; Parite 1, 1653 üstünde günlük kapanış yapmış olup , grafikteki mai kesik çizgiler destekler, Kur fiyanın altındaki mor düz çizgi yatay bant alt desteği , kırmızı kesik çizgiler dirençler , sarı kesik çizgi bugünün görülebilecek maximum direnç sevyesi olup , 1, 1670 ve üstünde azdan çoğa parçalı satış düşünülmelidir.
tarbaz5101 (5 gün önce) Cevap yaz
Parite için dün akşam alt grafiği paylaşmıştım, parite desteği test ediyor diye.
Temmuz 26 dan bu yana ilk kez parite 1, 1653 yatay bant alt desteği altında günlük kapanış yapmış olup , bir süre daha pariteyi kenardan izlemeye devam ediyoruz.
parite bu kapanışı ile , 1, 1475- 1, 1653 yatay bant aralığına girmiş olup, kademeli olarak 1, 1475 i test etmesini beklerim.
Ayrıca, Tam emin olamamakla birlikte OBO formasyonu oluşmuş görünüyor, şayet formasyon oluşmuş ise; daha önce de bahsettiğim 1, 1220 sevyelerine kadar kademeli düşüş gelebilir.
Son olarak Vortex İndikatörüne göre günlükte SAT sinyali oluşmuş.
Cümleten hayırlı Cuma'lar.
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
tarbaz5101 yorumu (17 saat önce)
Bu konuda yorum paylaşmıştım 1, 1831 Altında günlük kapanış yaptıktan sonra kademeli 1, 1475 yatay bant alt desteğini test etmesini beklediğimi yazmıştım, profilden bakabilirsin güncel durumuna hiç bakmadım, şu andada işlerim var.
https://altin.in/tarbaz5101