Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0792 04:10:30
EUR 39.4050 04:10:30
USD 36.4877 04:10:30
ALTIN ONS $2904.6350 04:10:30

Grafiği gönderen: Özgürcük

kısaca anlatayım arkadaşlar gbp /usd parite si günlükte görünen oki kanal alt bandını test etmek istiye bilir ancak rsı ya baktığımızda yukarı dönemsine çok az kalmış olduğunu ve mavi çizginin artık dipe yaklaşmış olduğunu görüyorum buda bana 1.3026 ya yaklaşsa dahi döneceğini ve kanal üst bandına gitmek istiyeceğini girmese dahi fib.düzeltmesi olan 1.3660 ı en azından isteyeceğini söylüyor. Büyük resme bakıncada 2014 yılından gelen bir düşüş dalgasında olduğunu ancak h, ç b, r düşüş dalgasının ömür boyu sürmeyeceğini bildiğimden 3 yıl ki zaten çok uzun bir zaman artık güçlenmesi gerektiğini düşünüyorum gbp/usd paritesi bana göre 1.1570 ları deneyerek zaten bu kanalın dibinin dibini görmüştür 2016 ının 10. ayında brexit sonucuyla bazı değerli arkadaşlarım buraya tekrar geleceğini düşünsede bence orası artık mazıda kaldı ordan başlıyan bir yükseliş kanalı oluşturdu kendine ve bunun neticesinde gbp/usd 1.28 lere gelse dahi 1.41 lere gidecektir. YTD

Yorumlar (5)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Özgürcük ()

alt yorumu okuyalım arkadaşlar orta vade de parite benden sorulur

0BeğenmedimŞikayet

Özgürcük ()

@ruzgar41 bundan ötürü demiştim onu hatta daha çncedende bir garfik vardı

0BeğenmedimŞikayet

sakin_hayat ()

emeğinize sağlık, teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

idil1 ()

Eyvallah hocam, emeğinize sağlık, teşekkür ederim... Like bizden olsun...

0BeğenmedimŞikayet

mecnunxx ()

Abi suan 1. 40 kadar yükseliş bekliyor sun galiba ben doğru mu anlamışım?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum