Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
1BeğenmedimŞikayet
platoon ()@altın_zengini emeğinize sağlık aselsanı bende takip ediyorum, 29 altı geleceğini düşünmüyorum aralıkta çöküş olacağınıda zannetmiyorum borsa nin tam tersi giden bir hisse birde; şu da unutulmamalı savunmaya bütçeden daha fazla kaynak gidecek ve bizde savunmanın markasi aselsan.
Dediğiniz 25 26 altı rakamlar gelirse tüm paramı yatırırım bu hisseye.
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@altın_zengini , alt yorumdaki Aselsan ile ilgili çalışmanızı beğendim,
göstergeleri de değerlendirerek emek harcamışsınız, başarılar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Ayşegül77 ()Düşüş olacağından emin olsak çıkıp alttan alırız ama işte garantisi yok. Çıkarız fırlar ne kötü olur o zaman :)
0BeğenmedimŞikayet
DOKTOR42 ()Sanmam o fiyatlara iniş olursa güven kalmaz inersede alırız düşecek diye satsak belkide treni kaçırıcaz
0BeğenmedimŞikayet
kurba ()Duygularıma tercüman çok isabetli bir grafik olmuş. elinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
enver12345 ()asel hayatı boyunca çökmemiş aralıktamı çökçek onu diyenler çok bilmiş :) takma kfanı kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Traderist ()Rsi yine şişmiş ama önce yükselişin devamı olur.
Çünkü yüksek hacim fiyatta bir süre daha yukarı yönde devam eder.
Daha sonra bir düşüş gelebilir.
Bir aylık sürede bana göre pozitif devam eder. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Abi_Bahale ()usta 17 verinde alalım.. başka kurtarmaz..
1BeğenmedimŞikayet
Santi ()Eline sağlık kardeşim öncelikle
İlk yorumum şu olsun; ne güzel grafik bu böyle :)
Haftaya yani bilanço sonrası düzeltme gelebilir, benim beklentim en fazla gördüğü tepeden 2 tl 3tl düzeltme yer, daha fazlası aselsan tarihinde gözükmedi zaten. Yok yani. 34 35 lerden mi yer düzeltmeyi yoksa 32 33 lerdenmi yer bilemiyorum. Bir ihtimal düzeltmesizde gidebilir hiç belli olmaz. Çünkü herşey çok olumlu.
Tahminim 2 3 tl haftaya gördüğü zirveden düzeltme ve bir süre yatay seyir en sağlıklısı olucak bizim için (2 3 hafta kadar belki 1 buçuk ay yatay seyir)
Düşşede satmıyacam, yükselsede satmıcam, düşerse param olursa takviye yaparım