Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
falcon_61 ()Sayın Hocam ASELSAN'ı tabloya eklermisiniz @AtabiLge
1BeğenmedimŞikayet
AtabiLge ()Alt tabloyu anlamanız açısından bir örnek verelim..
Alt tabloda "Kısa vade(Günlük)" kısmında euro/dolar paritesinde pivot bölgesinin 1. 1775 olduğunu görüyorsunuz. Bu seviye şuan direnç görevini görmekte. Bu gece bu seviye üzerinde kapanış ile bu seviye destek konumuna geçecek ve hedefi 1. 1860- 80 olacak..
Pivot bölgesi altında kalındığı sürece tabloda yine aynı yerdeki destek seviyesi olan 1. 1669 seviyesine gebedir teknik olarak..
Unutmayın!
Doğru noktadan alınan hiçbir ürün zarar ettirmez..
İyi geceler..
0BeğenmedimŞikayet
greengold ()Yunus Hocam, dolarda 4H destekte 3. 7120nin bir önemi var mı? sürekli buradan dönüyorda? Eğer burayı destek edindiyse 16:00 kapanışı bu noktanın üzerinde olursa kısa satış hedefli almayı planlıyorum da?
0BeğenmedimŞikayet
reccc ()tabloyu gunluk yayinlayin
0BeğenmedimŞikayet
feralya ()iyi olur düşünen tercihde bulunabilir
emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Raca21 ()hocam sabırsızlıkla cusan yorum ve grafiğinizi bekleyeceğim :))
1BeğenmedimŞikayet
AtabiLge ()Alt tablomuza hisse tavsiyesi de eklemeyi planlıyorum...
5BeğenmedimŞikayet
AtabiLge ()Bu tablo hazırlanırken bir emek veriliyor, tek beklentim emeğin karşılığını beğeni ile vermeniz.. Başka bir beklentim yok..
0BeğenmedimŞikayet
greengold ()Aleykum selam hocam, tablo icin tesekkurler, kolay gelsin
0BeğenmedimŞikayet
Forwet ()A. selam kardesim. Sen bunu hazirlarken 3. 5xx'leri gunlukte yer verebiliyorsan cok yanlis bir calisma yapiyorsun yada kanagini degistirmelisin. Bana kizma kirilma. ama. biraz gercekci okmak gerekyor
0BeğenmedimŞikayet
zeynep_35 ()Hocam ne kadar güzel bir calısma yapmışsïnïz tebrik ederim. Sitenin iste güzel yönü herkes karşılïksız birbirine yardım ediyor.
0BeğenmedimŞikayet
DOKTOR42 ()Aleykum selam