Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
0BeğenmedimŞikayet
Alone61 ()Hocam satayı mı doları bekleyen mı az dağa ne dersin
3BeğenmedimŞikayet
The_Makine ()Buraya çıkış hikâyesini kimi anladı kimi anlamak istemedi @Öykü7778 zaten
3. 62 de ikili dip yaptığı için çıkmıştı
3. 66 3. 628 fark 3 kruş ikili dip yaptı
Koy 3. 66 nın üzerine 3. 69 eder göreceğiniz gördüğünüz Buydu işte şimdi ikili dip bir tepe yaptıysa 3. 56 ya gitmek için sebep kalmadı. 3. 62 kırılsın bakalım.
Alana satana tekrardan hayırlı olsun.
İşiniz rast gitsin.
0BeğenmedimŞikayet
Mr__Mustaa ()Bu alt yorumu hatırladım. Hakket hacı biz niye dalmadik ki. Yükseleceğini görmüşsün işte :) Neyse insan nasibini yermis hacım. Sıkıntı yok. Ben bir iki defa sana uymadan aldım zarara sattım :) Nasipte varsa bir sonraki yükselişi yakalaruk. Yakalaruk demi. Yakalaruk dee :))
0BeğenmedimŞikayet
The_Makine ()Şu alt yorumun gelmesi muhtemeldi geldi bir faydası olmadı.
Bizim her çıkışı yakalamak gibi bir amacımız olursa batarız.
3. 64 ile açtık haftayı 3. 68 4 kruş belki 5 de olacak da
Gerekte yok sağlam öz olmadıkça ben hiç bir zaman yer almam trende kaçırdık diye üzülen varsada kusura bakmasın.