Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
kemalS ()eline diline koluna sağlık...
0BeğenmedimŞikayet
Redcooll ()Beni etiketlemissin de bizim konuştuğumuz konu ile hiç alakası yok bu eğitiminin :) yazdıklarımı okumassan böyle olur. maalesef turkiyede böyle bir sorun var.
Biz senle fibonacci aracının finansal alanda kullanılması ile ilgili konuşmadık
Benim fibonacci sayılarına inanmıyorum diye bir iddiamda olmadı.
Sen mutlak determinizm ı savundun bende aksini.
İster finans olsun ister psikoloji sosyoloji siyaset ve ister dini akide ben değişmezlerin ve değişkenlerin aynı anda olduğuna inanıyorum. Kendi finansal sistemim de böyle inandığım din de böyle.
4BeğenmedimŞikayet
Traderist ()Fibonacci ölçüm ders 2;
Altın ons günlük grafik 5 dalgada fibonacci 1357.50 hedefi
[grafik d=90972_GRqc9950.png][/grafik]
Sonra 4 saatlik grafiğe inelim.
A dalgası düzeltme 1321
[grafik d=90972_GR026716.png][/grafik]
B dalgası ve c dalgası hazır onlarıda atıyorum
0BeğenmedimŞikayet
hocamm ()1. maddeyi anlamadım. fibo aracını neye göre yerleştiriyoruz
1BeğenmedimŞikayet
Traderist ()Altyorum geldimi?