Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1349 20:27:48
EUR 43.0018 20:27:48
USD 37.8624 20:27:48
ALTIN ONS $3237.6945 20:27:48

Grafiği gönderen: Ua_Enis

⭐⭐Ua_Enis ()
Gram Altın
Herkee güzel hafta sonları euro ile ilgilenmeme rağmen şuan için bir arkadaşımın isteği üzerine bir grafik çalışması yaptım paylaşmak istedim.

Grafik euro tl parite si için 4 saatlik grafiğidir.Grafikte renkli olarak taranmış alan şuan fiyatın aşağı yönde sıkıştığı kanalı göstermektedir kanalın sonu 4, 0653 de son bulmaktadır yani oradan önce yada en son o noktada ukarı yönlü yada aşağı yönlü bir kırılma yaşanması gerekmekte hangi yöne doğru kırılma yaşanırsa nereye gideceğide yine grafikte belirtilmiştir lacivert çizgiler yukarı kırılma bordo çizgiler aşağı kırılmadaki kanal aralığını göstermektedir.Aşağı kırılmada 4, 0460 da bir destek olduğu unutulmamalıdır..Eğer 4, 12 yukarıya kırılırsa ozaman bir üst kanal için yeni bir tepe noktası için yeni bir grafik yapılmalıdır.Grafikte belirtilenler bildiğim formasyonların uygulanmış halinin sonuclarıdır sadece beklentimdir her iki yöne karşılıkta.Herkese bol kazançlar dilerim.Güzel hafta sonları..

@ruzgar41 @Ademistos @Gizem_ @nilsu @AZRAP @Duyursesini @idil1 @WOLF_WAVE @LosingMyReligion @Öykü7778

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

AZRAP ()

GÜNAYDINNN : ))
TÜM altın in ailesine

0BeğenmedimŞikayet

Ademistos ()

Ellerine emeğine sağlık kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

Gizem_ ()

Çok teşekkürler eline sağlık arkadaşım.
Bu haftayı görelim. Ben düşüş olsa da Euro da artış yönünde düşüncem devam etmekte. Dolara göre daha sağlam duracaktır.

0BeğenmedimŞikayet

nilsu ()

Emegine saglik enis fikirlerin benim icin degerli euro calismasi yapmadigini biliyorum yordum seni tsk ederim.
Rakamlar uyustu bunu gormek istemistim benim gorusumde soyle bakalim destek verecekmisin euroda 4. 0666 destegine kadar dusus bekliyorum daha sonra 4. 05 tekrar karar asamasina girer asagi yonlu kirilmalarda 3. 98 buradan 3. 93 lere kadar dusus bekliyorum ilk etapta bu sekilde sonrasini tekrar degerlendiririz benim orta vadede euronun gelecegini gbp ninki gibi hizli bir sekilde dipleri gorecegi yonunde. @WOLF_WAWE seninde dusunceni almak isterim.

0BeğenmedimŞikayet

_TaTaR__ ()

çalışmalarınızdan dolayı tşk ederim

0BeğenmedimŞikayet

ruzgar41 ()

Eline emegine saglik kardesim

0BeğenmedimŞikayet

idil1 ()

Eyvallah hocam, emeğinize sağlık...

1BeğenmedimŞikayet

WOLF_WAVE ()

h. g iyi tatiler emeğinize sağlık başkan buna yakın rakamlar bizdede görünüyor

usd ve gbp 5E dalgalarını tamamlamak üzere sıra euroda sanırım

tabi öngürüdür ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum