Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
FBA ()kardeş 7 aydır bekliyoz inşallah gelir 3. 75 tahminin ne zaman olur yaklaşık
0BeğenmedimŞikayet
Lidyalılar ()Teşekkür ederim bilgilendirmeniz emeğiniz için.
1BeğenmedimŞikayet
alidinc ()Reyiz uzun zamandır yoktun, dediler ki öldü. Şimdi de yazsınlar kral geri döndü ahaha.
0BeğenmedimŞikayet
MERVE_2 ()Hoşgeldin siteye dostum. Elliott analizi yapmaya devam diyorsun. :))
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Bu grafiğinizi görmemiştim, tebrik ederim.
0BeğenmedimŞikayet
ruzgar41 ()Baskan hg. cok iyi hatirliyorum. ben laf olarak bise demedim ama:)icimdende ne sacmaliyo bu dedigim olmustur ne yalan soyliyim. ama bundan 2 3 ay cok incelemistim eski grafiklerini hemde sayfamdada paylasnistim alinti olarak. sen arada bole birak zahmet olmazsa bakma sen denelere cesitlilige ihtiyaci var sitenin saygilar
0BeğenmedimŞikayet
bondman ()üstad bu ıkıncı grafıgın çalışıyor galıba degıl mı?
0BeğenmedimŞikayet
lord_seymen ()hosgeldin fatih abi sitede en cok seni ozledik
0BeğenmedimŞikayet
bondman ()üstad ıkıncı grafıkte son kez 3, 75 3, 80 var sonra 3, 20 mı dıyorsun?
0BeğenmedimŞikayet
AZRAP ()hoşgeldiniz hocam : ))
0BeğenmedimŞikayet
sihibi ()@5DalgaPrensibi şükür kavuşturan varlığın beni mutlu ediyor Fatih abi hoş geldin
0BeğenmedimŞikayet
Mr_klyc ()Aro kardeş
0BeğenmedimŞikayet
HANÇER25 ()Hocam gitme lütfen çok özledim yorumlarinizi
0BeğenmedimŞikayet
biolog_6155 ()Vay guzel kardesim hosgeldin... Coook ozlettin kendini... Umarim bir daha bu kadar uzun birakmazsin bizi... Senin calismalarin gayet basarili... tekrar hosgeldinnn... Sevindim seni gordugume...
0BeğenmedimŞikayet
reis616161 ()Kesinlikle katiliyorum sana bu konuda reis 6161
0BeğenmedimŞikayet
24cenk ()Vayy Fatih abim gelmis hosgeldin abim. siteye ellotcu lazim abi gitme ne olur:)
0BeğenmedimŞikayet
MuMe ()Vay bee gerçek bir usta, çok uzun zaman sonra. umarım kıymeti bilinir bu paylaşımın
Saygılar sonsuz hocam...
1BeğenmedimŞikayet
Boş_işler ()vay fatih abim adamın hası sitede senin gibi grafikçi görmedim çok konuştuk hakkında..
@HİDDEN_MAN
0BeğenmedimŞikayet
Başkan35 ()İyide hocam bu 3. 79 sonraki düşüş 3. 22 tekabül etmiyorki burdan sonraki c düzeltmesi 3. 48 oluyor. Bilmiyom belkide benim hesabım yanlıştır yineede sizi çok özledik mutlaka aramıza dönmelisiniz, emeklerinize sağlık teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Öykü7778 ()Süper hocam biz bu çıkışı değerlendirelim de sonra isterse 3200 olsun ; ))
0BeğenmedimŞikayet
SunSet00006 ()Düşüp sonra mı cıkacak üstad
2BeğenmedimŞikayet
MARTALİ_MATYAS ()Şukraaannn kesiraaannn... demek istiyorum.
Dedim=)
0BeğenmedimŞikayet
Duy_sesimi ()İnş 3. 75 görsün daha ne diyelim
0BeğenmedimŞikayet
cimcime ()Lutfen bana cevap ver bn 3. 90aldim bekliyorum hic bir sey yapamadim dogru düzgün 3. 75 gelirmi yda 3. 80 ne yapmaliyim? arada parite yapiyorum onuda pek bilmiyorum ):
0BeğenmedimŞikayet
dangerman2 ()Hoşgeldin güle güle