Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0503 02:30:19
EUR 36.3798 02:30:19
USD 34.6144 02:30:19
ALTIN ONS $2625.9700 02:30:19

Grafiği gönderen: Grafik_Fx

Selam arkadaşlar.Herkese hayırlı hafta sonları.Piyasalar kapalı Bist kapalı.Grafik dünyamı incelerken bakın ne buldum:)

**Milyon dolar lık Grafik** Bist ** 98.xx** Binde çizilen ve verilen hedef **111.xx** Bin

BİST tin son testti **110.324** azda olsa rakam göstergesi kaymasından oluşan oynama diyelim.

önemli olan milyardolarık tredde çarpması ve dönmesidir:))

Bist çi arkadaşlara hediyem olsun amaç paylaşamaksa budan daha iyisi olamazdı:)98 binde çizelen

Grafik profil sayfamda mevcut bi arkadaş için çizip gördermişdim oda çizilenin değerini bilemedi:)

Yorum aklındaki bilgidir cümledir ve söylersin yazarsın geçersin .Grafik ise emektir bilgidir ve çalışma ürünüdür.

ve sonra

@omcbay Bakbakalım Seninde vardır aklında bi hedef uyuyormu arkadaşım.

@Hbm Başkan ben ekonomi sayfalarını gezip 3.50 Altı yok ... 3.50 üstünde gezmeli felan bunlar yuvarlak cümleler.Ben bunlardan bahsetmem bile
Ben ne yorumcular gördüm Piyasada algı yürütmek için ekranda var olan.
Grafikte bi sıkışma mevcut dolar ne Başakan nede fed dinler iki gelişmeye bakar. Gelişme yönü belirler:)Bukadar söyleyim yeter.

@Fx_7 adaş nasılsın.Bist te girsek iyiymiş.Kaçan balık hep büyük olur be adaş.:))

Yorumlar (5)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Fx_7 ()

Cuma girmeye çalıştım. sanada haber edecektim. adını istersen veririm. yarim gün 300 bin kazanacaktık.

1BeğenmedimŞikayet

Titan_1 ()

Bu grafik ne sis yansin ne kebap:)))

1BeğenmedimŞikayet

Titan_1 ()

Kardes bist grafigindeki cizgilerden kademe yapmissin. Sen hedefi tek rakamda vermemis birde basaridan bahsediyon)

0BeğenmedimŞikayet

aydınlı09 ()

O iki gelişme ne acaba söylenemiycek kadar gizli mi

0BeğenmedimŞikayet

Hbm ()

bu hafta gelişmeler var abd genelkurmay tr ye gelıyor s300 almamaız için bu hafta bakalım ne olacak tansıyon yukselecek mi

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum