Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0472 07:37:44
EUR 36.1885 07:37:44
USD 34.5320 07:37:44
ALTIN ONS $2685.3200 07:37:44

Grafiği gönderen: math_man

Yorumlar (3)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Başkan35 ()

Öncelikle tebrikler bir like benden çalışman için, üst trend çizgisi üzerinde oluşan mum benim dikkatimi çekti acaba bu bir tuzak olabilirmi dedirtti bana dikkat etmek lazım.

9BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@math_man , GRAM Altın ve GÜMÜŞ TL. grafiğinizde görüldüğü gibi düşüş kanal çizgisinin üzerine çıktı,
Bu nedenle alım düşünülebilir ama ben almak istemiyorum.
GRAM Altın ve GÜMÜŞ TL bir süredir çok fazla; al beni, al beni diyor, bu nedenle ben ikisine de güvenmiyorum.

@riskkolik , evet bu defa çok fazla bekledik.

@Egzotik_prens , evet, ben tepki yükselişi olduğunu Tahmin ediyorum. Önceki en yüksekleri geçip geçemeyeceği yön tayini konusunda belirleyici olacaktır.

@Adar400 , GRAM Altın ve GÜMÜŞ TL haftanın son günündeki performansı ile Günlük olarak olumlu görünümdeler.
Haftalık bazda ben ikisine de güvenmiyorum.
Hafta sonunda grafikli olarak değerlendirme yapacağım.

@bondman , 1280 - 1295 geçip geçemeyeceği daha önemli oldu.
Fiyat hareketleri Pozisyonda olanları da, alım için bekleyenleri de iyice bıktırdı.
Bence ONS hala bir yere gitmeyecek.

@DALGALI , GRAM Altın ile birlikte, ONS ve DOLAR fiyatını doğru Tahmin etmek çok zor.
Gram formülü ile birlikte, ONS ve DOLAR desteklerine göre Tahmin yazdım ama aynı anda olup olmayacağını garanti edemem.
GRAM dip ve tepe seviyelerinde, ONS ve DOLAR birlikte hareket edebilirler.

@kuralcı_ , Hayırlı olsun iyi günlerde harcayınız.
Kazancınızı sermayenize göre, oran hesabı yapınız.
Maaş emek karşılığıdır, onu hiç bir şeyle kıyaslamayınız.

@Edelmetall , Döviz pariteleri ile ilgilenmyorum.
Bana göre en garantili ve karlı parite; herhangi bir dövizden TL ye geçerek yapılan paritedir.
Kar garantisi daha yüksektir, hesabını yapınız.

@ZGK aman Dolar hakkında olumsuz konuşmayın, sevilmeyen kişi olursunuz. Bakın 4 üzeri diyenler hala çok seviliyorlar.

@musa43 , Dolar Günlük ve Haftalık BB orta destek direncinin altındadır. Üzerine çıkmadığı sürece yükseliş beklenmemelidir.

0BeğenmedimŞikayet

Gazi_Evrenos_bey ()

Teşekkürler grafik için
Ons neden düştü kısada
Fed beklentileri
Ne zaman eylül yada Aralık
O zamana kadar neden düşsün hikayesi var mı

Ons 48 den neden düştü
Fed şunu yapacak diye
Yaabiliyormu
Şimdi verilere bakacak ve ABD De riskler ve Fed bunları yapamiyorsa
Metal neden burda kalsın
Borsalarda satış olduğunda
Para olmadığından dediklerini yapamayan Trump
Borsa satışlarından çıkan ara metale gelirmiş
Bizim borsa satar dolar çıkarsa sonra düşerse ne olur
Bizim görüşümüz metalde pozisyon alınıyor ve metal yatırımcısı Fed e bir zaman verdi yaptı yaptı
Olmuyorsa olur diye burayı fiyatları yeni fiyatlama yıl takip edin
Bol kazanclar

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum