Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
2BeğenmedimŞikayet
Amatist ()Teşekkürler @karakas emeğine sağlık ihşallah gerçekleşir ... grafikler için teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
eurotl ()Yine son dakika iptal olmayacaksa teşrif ederiz efenim :))
0BeğenmedimŞikayet
Rahmetliolduk ()Hayırlısı olsun , )))
1BeğenmedimŞikayet
gnlde ()Bu grafik kopya ben bu grafiği dolar sayfasında gördüm. Bizim karakaşın grafiği bu o paylaşmıştı :)))
1BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Dostum borsa terse dönmeden kimse ne döviz nede emtia almaya yemin etmiş . Ben bu noktada sert hareketler beklemiyor. En azından borsada dönüş sinyali olmadan 108. 000 bir ihtimal görecek . Buradan devam ederse millet 120. 000 demeye başlar. Tl nin faizi %14 lerde doların ki %3 lerde banka olsan hangisini almak istersin ? Tl onlarda tl yi aldı pahalıdan sattıklarını ucuzdan geri alıyorlar ilerde tekrar satacaklar. Kısaca sil baştan . Tl ye döndüm çıkış sinyali görmeden haftalık aylık ve günlük trafikte girmeye niyetim yok yatay düşüş bsndı bile zarar yazıyor
0BeğenmedimŞikayet
hasan38kc ()kasik guzelmis abi :))
0BeğenmedimŞikayet
hasan38kc ()ellerine saglikk abi tesekkurler :))