Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0496 18:07:25
EUR 36.3342 18:07:25
USD 34.5929 18:07:25
ALTIN ONS $2638.3750 18:07:25

Grafiği gönderen: temel_teknik

⭐⭐⭐temel_teknik ()
Gram Altın
GRAM 20170627 D Günlük Grafik,

Yorumlar (6)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@Doktor_kurabiye ,

GRAM Altın = ONS x DOLAR TL / 31. 1 dir.

Gram Altın fiyatı üzerinde, ONS ve DOLAR aynı oranda etkilidir.
alt yorumumda olduğu gibi görüş ve Tahminlerimi paylaşırım ancak
hiç kimseye Al, Sat, Tut yorumu yazamam.

Orta Uzun vade için GRAM Altın alımı yapacağım,
Şu anda ful TL pozisyonundayım ve alım için bekliyorum.

Profilimin Kişisel Görüş ve Yorum bölümünü ve ayrıca
daha önceki paylaşımlarımı okuyup inceleyerek kendi kararınızı vermenizi öneririm.

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@Edelmetall , bknz alt yorumum

4BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@dolaralırım , Fiyat EMA ilişkisini alt yorumdaki grafikte görebilirsiniz.
FİYAT, EMA ların ÜZERİNDE iken, 13 EMA yı daha hızlı, 144 ve 200 EMA yı daha yavaş olmak üzere Yukarıya çeker,
FİYAT, EMA ların ALTINDA iken, 13 EMA yı daha hızlı, 144 ve 200 EMA yı daha yavaş olmak üzere Aşağıya çeker.
Yükselen ve Alçalan Trend yapan piyasalardaki FİYAT EMA ilişkisini inceleyerek daha kolay anlayabilirsiniz.
Alçalan Trend de Fiyat en altta olur, onun üzerinde sırasıyla, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 200 EMA çizgileri olur.
Yükselen Trend de durum tam tersidir.

@hirayama , @mrlooking ,
Elliot Dalga Prensibine göre, YÜKSELEN Trend, BİRİKİM döneminden sonra başlar ve 1, 2, 3, 4, 5 ve a, b, c dalgalarının oluşumundan sonra sona erer.
DOW Kuramı da piyasalarda, Ana trend, İkincil Trend ve Günlük dalgalanmalar olmak üzere 3 türlü FİYAT Hareketi olduğundan bahseder.
Yatırımcılar ise kendi vade ve yatırımcı tarzlarına göre, bu Fiyat dalgalanmalarını Tahmin ederek, alım satım yapmak suretiyle para kazanmaya çalışırlar.
Bazı kişiler ise bunların hiç birisini bilmeden ve dikkate almadan, tesadüfen para kazanmaya çalışırlar.
Ben tüm bildiklerimi detaylı olarak anlatarak, sizlerin kendi yatırım stratejinizi oluşturmanıza yardımcı olmaya çalışmaktayım.
Benim de doğru tahminlerim olduğu gibi zaman zaman yanlış tahminlerimin olması son derece doğaldır.
Önemli olan konu, yanlış Tahmin yaptığımızı çok kısa sürede anlamak ve düşüncemizin tam tersi olan pozisyona zamanında girebilmektir.
Bu nedenle, 2 yönlü farklı olasılıklardan bahsediyorum, net olarak yazmıyorum.
Bunu yanıldığım zamanları sizin görebilmeniz için yapıyorum.
Bağlantılı alt yorumum bu konunun örneklerinden birisidir.

@battıbalık , Gümüş TL üzerinde, Gümüş ONS fiyat hareketleri, Dolar fiyatından daha fazla etkili olmaktadır.
Bu nedenle önümüzdeki süreçte Gümüş TL , kazanç oranı olarak, GRAM Altından daha fazla getiri sağlayabilir.

Gram Altın da, alt grafikteki 2. dalganın oluşmakta olduğunu Tahmin ediyorum.
Bu tahminim tutarsa, 3. yükseliş dalgasında, ONS (Altın) desteği ile çok iyi kazanç sağlayabiliriz.
Aylık ve Haftalık MACD göstergeleri orta uzun vadeli tahminlerimizde oldukça etkilidir.

bknz alt yorumum.

0BeğenmedimŞikayet

keyhusu ()

Temel hocam 132000- 136000 lardan döneceğini tahmin ediyorum, küresel, jeopolitik, eko sıkıntılarından dolayı 121xxx lere düşmeler çok zor görünüyor. Al, Sat, Tut çalışmam yoktur. Saygılar

0BeğenmedimŞikayet

24cenk ()

Temel bey gecen altin ons calismisdim paylasmadim sitede. dolar tl durum ortada kolerasyon yaparsak hedefiniz surpriz olmaz..

0BeğenmedimŞikayet

mao ()

Hocam ozamn tahmininiz düşüş başladı yönünde dogrumudur?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum